Κάλεσμα ΚΑΜΠΟΣΟΥ για να πάμε όλοι στην εκδήλωση του Πανναυπλιακού – Είναι καιρός για την συνεργασία Άργους και Ναυπλίου σε όλα τα επίπεδα… (ΒΙΝΤΕΟσυνέντευξη με νόημα!!!)

1
553

Ένας διαφορετικός Δημήτρης Καμπόσος εμφανίστηκε σήμερα στη συνέντευξη με τον Μιχάλη Καζά. Ήρεμος, χαλαρός και ιδιαίτερα ευχάριστος μίλησε για ένα πολύ σοβαρό θέμα που ταλανίζει δεκαετίες τώρα την περιοχή της Αργοναυπλίας με έριδες και κόντρες σε όλα τα επίπεδα μεταξύ δημοτών των δύο πόλεων.

 

Η συνεντευξη δόθηκε με αφορμή την πρωτοβουλία του Καμπόσου, ανταποκρινόμενος στο αίτημα της διοίκησης του Πανναυπλιακού, να τους παράσχει χώρο και διευκολύνσεις για να κάνουν την εκδήλωση του συλλόγου.

Ο Δήμαρχος με ιδιαίτερη άνεση, όπως πάντα, απάντησε σε ερωτήματα του Μιχάλη Καζά και έβγαλε ένα κομμάτι του εαυτού του, που ίσως πολλοί δεν γνώριζαν. Μίλησε για τις κόντρες των δύο πόλεων. Για την ανάγκη για συνεργασία σε όλα τα επίπεδα ξεκινώντας από τον αθλητισμό. Για την συνεργασία που πρέπει να διέπει τους τοπικούς αθλητικούς συλλόγους.

Κανένας δεν θα φανταζόταν ίσως πριν την συνέντευξη, τον Δημήτρη Καμπόσο να καλεί τους Αργείους φιλάθλους να πάνε να διασκεδάσουν στην εκδήλωση του Πανναυπλιακού και την ίδια ώρα να ζητά και από τους Ναυπλιώτες να κάνουν το ίδιο στο μέλλον.

Σημάδια της κρίσης και των καιρών; Ότι και αν είναι ο Δημήτρης Καμπόσος ξεδιπλώνει στην συνέντευξη τα διοικητικά του προσόντα και την ευρύτητα της σκέψης του. Το πρόγραμμα του για την πόλη του, που πλέον και παρά την κρίση, είναι θέμα μηνών να υλοποιηθεί. Απαντά και στο ερώτημα πως “εισπράττει” την μεγάλη δημοφιλία του στον γειτονικό δήμο Ναυπλιέων.

Αυτός ο διαφορετικός Δημήτρης Καμπόσος μέσα από την συνέντευξη δίνει να γίνει αντιληπτόν ότι πιστεύει στη συνεργασία με τον γείτονα δήμο Ναυπλιέων προς αμοιβαίο όφελος. Επιζητεί κοινές προσπάθειες, αλλά είναι φανερή και η πικρία του από το παιχνίδι σε βάρος του που στο παρελθόν του έπαιξε ο δήμος Ναυπλιέων. Παρά όμως την πικρία του δεν αποκλείει και μελλοντικές συνεργασίες αν χρειαστεί, υπό τις νέες όμως συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί, αφού τώρα πλέον το Άργος θα διαθέτει αυτό που το Ναύπλιο δεν θα έχει, δηλαδή την διαχείριση των απορριμμάτων.

Τέλος, σε αυτή την όμορφη συνέντευξη ο Δημήτρης Καμπόσος δίνει ραντεβού με τους φίλους του Πανναυπλιακού και φιλάθλους του Αργολικού ποδοσφαίρου γενικότερα αύριο Παρασκευή βράδυ στο παλαιό γήπεδο της Νέας Κίου, για να διασκεδάσουν όλοι μαζί με ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα.

Δείτε την συνέντευξη στο Argonafplia.gr και το VDmedia.gr στο βίντεο αυτής ανάρτησης…

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. 200 χρονια μπροστα εισαι ρε δημαρχε. Και ασε τους προεδρους του ψαροχωριου να ζουν στον κοσμο τους, σε λιγο οι ιδιοι οι κατοικοι του επινειου θα παρακαλανε γονηπετεις να τους προσαρτισει ο δημος ΑΡΓΟΥΣ , ως δημοτικο διαμερισμα ψαροχωριου

Comments are closed.