Ξεκίνησε το πρωτάθλημα Παλαιμάχων

0
385

Ξεκίνησε την Τετάρτη το πρωτάθλημα Παλαιμάχων 2017, με παιχνίδια για τον β’ όμιλο.

Τα αποτελέσματα:

ΙΟΥΝΗΣ – ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΔΑΛΑΜΑΝΑΡΑΣ 5-1
Μπατάκος Κ., Πρέσβελου Γ., Τούμπας Σ.
ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ – ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ 0-1
Τριανταφύλλου Ρ., Παρασκευόπουλος Γ., Παπαγεωργόπουλος Ι.
ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ – ΟΡΦΕΑΣ 2-5
Ρούσσης Σ., Μελέτης Α., Καρύδας Κ.

Για τον Α΄ όμιλο η 1η αγωνιστική θα γίνει αύριο Σάββατο στις 6.30μμ:

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΥ – ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ ΔΑΚ ΝΑΥΠΛΙΟΥ
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΔΡΕΠΑΝΟΥ/ΙΡΙΩΝ – ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΝΑΥΠΛΙΟΥ/ΑΣΙΝΗΣ,
Γηπ.ΔΡΕΠΑΝΟΥ Κυριακή 18:30

Β΄ΟΜΙΛΟΣ
(2η αγωνιστική)
ΟΡΦΕΑΣ – ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ
Γηπ.ΠΡΟΣΥΜΝΗΣ
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ – ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΔΑΚ ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ Σάββατο 03/06/17 18:30

Η προκήρυξη
Στην σχετική προκήρυξη, μεταξύ άλλων αναφέρονται τα εξής:
Η Ε.Π.Σ Αργολίδας διοργανώνει Πρωτάθλημα Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών για το 2017.

Άρθρο 1. Δικαίωμα Συμμετοχής –Ηλικίες Ποδοσφαιριστών
1.Στο Πρωτάθλημα Παλαιμάχων δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι γεννηθέντες το έτος 1977 και προγενέστερα, κατά παρέκκλιση θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής και δύο (2) ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν γεννηθεί έως και το έτος 1980.
2.Ο αγώνας δεν θα αρχίζει εάν δεν έχουν δηλωθεί στο Φ.Α και δεν βρίσκονται στο γήπεδο με αθλητική περιβολή τουλάχιστον 11 ποδοσφαιριστές. Η υπαίτια ή υπαίτιες ομάδες θα έχουν τις συνέπειες που προβλέπει ο Κ.Α.Π για τη μη κάθοδο ομάδας στον αγώνα.

Άρθρο 3. Διάρκεια Αγώνα
Η διάρκεια κάθε αγώνα θα είναι 80 λεπτά (σε δύο ημίχρονα των 40΄ λεπτών).Με μέριμνα του διαιτητή προβλέπεται διάλειμμα στα μέσα του κάθε ημιχρόνου.
Άρθρο 4. Υπεύθυνη δήλωση Ατομικών Στοιχείων – Υγείας
1.Οι ομάδες σε όλους τους αγώνες υποχρεούνται να έχουν μαζί τους και να παραδίδουν στο διαιτητή πριν την έναρξη κάθε αγώνα τις Υπεύθυνες Δηλώσεις Ατομικών Στοιχείων και Υγείας των Παλαίμαχων ποδοσφαιριστών τους και επίσης τη θεωρημένη (πρωτοκολλημένη) κατάσταση της δύναμης των ποδοσφαιριστών του Σωματείου από την ΕΠΣΑ.
2.Ο διαιτητής δεν θα επιτρέπει τη συμμετοχή Παλαίμαχου του οποίου δεν έχει προσκομισθεί η υπεύθυνη δήλωση. Εάν η ομάδα επιμείνει στο να αγωνισθεί ο Παλαίμαχος ή οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, χωρίς τα παραπάνω δικαιολογητικά, ο αγώνας κατακυρώνεται υπέρ της αντιπάλου ομάδας και ο διαιτητής δεν διεξάγει τον αγώνα ούτε υπό ανεπίσημη μορφή. Επίσης ο Διαιτητής δεν αρχίζει τον αγώνα εάν δε βρίσκονται με αθλητική περιβολή στο γήπεδο τουλάχιστον 11 ποδοσφαιριστές.

Άρθρο 5. Γενικές Διατάξεις
Οι αγώνες διεξάγονται υποχρεωτικά σε γήπεδα με χλοοτάπητα.
Τυχόν ενστάσεις θα εκδικάζονται από αρμόδια επιτροπή της Ε.Π.Σ.Α. Οι ενστάσεις όμως αυτές θα πρέπει να συνοδεύονται από το ανάλογο χρηματικό παράβολο ύψους είκοσι ευρώ (€20), επί ποινή απαραδέκτου.
Με ευθύνη της διοργανώτριας, εξασφαλίζεται η παρουσία ιατρού, νοσηλευτή ή φυσικοθεραπευτή αγώνα, η οποία καλύπτει και την αποζημίωση αυτού. Σε κάθε όμως περίπτωση μη προσέλευσης ιατρού, ο αγώνας δεν αρχίζει ούτε υπό ανεπίσημη μορφή.
Ορίζεται Παράβολο Συμμετοχής εκατόν πενήντα ευρώ(150€) για κάλυψη εξόδων μετακίνησης διαιτητών και ιατρού, τα οποία καταβάλλονται στη διοργανώτρια έως και την Πέμπτη 25-5-2017 ώρα 12:00. Ομάδα που δεν καταθέσει έγκαιρα το παράβολο συμμετοχής δεν θα μπει στη κλήρωση.
Σε περίπτωση που ποδοσφαιριστής επιτεθεί σε διαιτητές, αντιπάλους, συμπαίκτες, προπονητές, παράγοντες και φιλάθλους έργω ή λόγω, ο διαιτητής θα το αναφέρει στο Φ.Α., θα αποβάλλεται μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος και σε περίπτωση υποτροπής θα αποβάλλεται από τους αγωνιστικούς χώρους για δύο ημερολογιακά έτη.
Oμάδα που δεν κατέρχεται να αγωνιστεί σε δύο αγώνες, αποβάλλεται από το Πρωτάθλημα και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο επόμενο Πρωτάθλημα Παλαιμάχων.

Το Πρωτάθλημα των Παλαιμάχων θα διεξαχθεί σε 2 ομίλους των (6) & (7) ομάδων, ο διαχωρισμός τους έγινε με γεωγραφικά κριτήρια. Οι 4 πρώτοι κάθε ομίλου θα παίξουν χιαστί μεταξύ τους για την ανάδειξη του Πρωταθλητή. Π.Χ. ο 1ος του Α΄ ομίλου με τον 4ο του Β΄ ομίλου (Α)
ο 2ος του Α΄ ομίλου με τον 3ο του Β΄ ομίλου (Β)
ο 3ος του Α΄ ομίλου με τον 2ο του Β΄ ομίλου (Γ)
ο 4ος του Α΄ ομίλου με τον 1ο του Β΄ ομίλου (Δ)
ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ: 1×4(Α) – 2×3(Β) – 3×2(Γ) – 4×1(Δ)
ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ : Α × Γ (Ε) Β × Δ (Ζ)
ΤΕΛΙΚΟΣ: Ε × Ζ

Α. ΟΜΙΛΟΣ
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΥ
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΔΡΕΠΑΝΟΥ-ΙΡΙΩΝ
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΣΙΝΗΣ-ΝΑΥΠΛΙΟΥ
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΑΝΑΡΙΤΙΟΥ
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ

Β. ΟΜΙΛΟΣ
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΔΑΛΑΜΑΝΑΡΑΣ
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΑΟΚ ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΙΟΥΝΗ
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΟΡΦΕΑ
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ