Απονεμήθηκε το κύπελλο του πρωταθλητή στον ΕΡΜΗ Κιβερίου

0
598

Την απονομή του κυπέλλου του πρωταθλητή και των μεταλλίων, στον Ερμή Κιβερίου, είχαμε πριν μερικές μέρες, μετά την λήξη του φιλικού αγώνα με αντίπαλο τον Παναργειακό.

Να σημειώσουμε βεβαίως, οτι αυτόματα κέρδισε την άνοδό του στην Γ’ Εθνική, αποφεύγοντας την διαδικασία των μπαραζ που ίσχυαν έως πέρυσι.

Ο Ερμής διαθέτει τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, τον Βαγγέλη Γκάτση, με 45 γκολ (33 έχει πετύχει ο δεύτερος). Δεύτερος σκόρερ της ομάδας με 16 τέρματα ο Παναγιώτης Μπιτζής κι ακολουθεί ο Γ.Καραγκούνης με 9. Έχουν σκοράρει 14 παίκτες του.

Πρώτος σε λεπτά συμμετοχής είναι ο Β.Γκάτσης, με 2527’ κι ακολουθούν ο Σεραφιν Ζίου με 2123’ και ο Π.Μπιτζής με 2092’. Ο Στέλιος Φίλης που αποχώρησε έπαιξε 1446’ και πέτυχε 3 γκολ.

Δεν είχε καμία αποβολή.

Τέλος, να σημειώσουμε πως συγκέντρωσε 85 βαθμούς σε 30 αγώνες, πετυχαίνοντας 28 νίκες, μια φορά ήρθε ισόπαλος, ενώ έχασε μια φορά.

Πέτυχε συνολικά 108 τέρματα, δέχθηκε 17. Ο δεύτερος της βαθμολογίας, Αργοναύτης, τερμάτισε με 76 βαθμούς.


Οι πρωταθλητές, παρέλαβαν το κύπελλο από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Αργολίδας Βασίλη Σιδέρη και τον αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Τάσο Χειβιδόπουλο.

Τιμήθηκαν επίσης, οι Στέλιος Φίλης και Γιάννης Κεχαγιάς που αποχώρησαν από την ενεργό δράση, ενώ ο Λουκάς Κούρος για τις υπηρεσίες που προσέφερε τα προηγούμενα χρόνια ως προπονητής της ομάδας και στην Α1 Αργολίδας και στην Γ’ Εθνική.

Τις απονομές των μεταλλίων, έκαναν οι βουλευτές Γιάννης Ανδριανός και Γιάννης Μανιάτης, ο πρόεδρος του Ν.Π.Αθλητισμού του Δήμου Άργους-Μυκηνών Βαγγέλης Τζαβέλλας, μέλη και πρόεδροι των επιτροπών της ΕΠΣ Αργολίδας.