Καταγγελία Α.Ο. Πορτοχελιακού κατά του Α.Ο. Κίου

0
1057

Το κρίσιμο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής ανάμεσα σε Πορτοχελιακό και ΑΟ Νέας Κίου, απο το οποίο θα κρινόταν ποιά απο τις δύο ομάδες θα προβιβαζόταν στην Α1 Αργολίδας, δεν έληξε ποτέ.

Ο Πορτοχελιακός πέτυχε γκολ λίγο πριν το τέλος, το διαιτητικό τρίο δέχθηκε αρχικά διαμαρτυρίες στην συνέχεια επίθεση από τους φιλοξενούμενους για την κατακύρωση του τέρματος, αποχώρησε στα αποδυτήρια και δεν βγήκε από εκεί, διακόπτοντας τον αγώνα.

Μερικές ώρες αργότερα, η διοίκηση του Πορτοχελιακού εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Πορτοχελιακού καταδικάζει τα όσα διαδραματίστηκαν από πλευράς του Α.Ο. Κίου στο σημερινό τελευταίο μεταξύ μας παιχνίδι για την Α2.

Με μεγάλη μας θλίψη διαπιστώσαμε πως η φιλοξενούμενη ομάδα καλλιεργούσε καθ’ όλη την διάρκεια της βδομάδας κλίμα έντασης, κάτι που διαπιστώθηκε από την πρώτη στιγμή της άφιξης του Α.Ο. Κίου στο γήπεδο του Πορτοχελίου. Αυτό διότι η αποστολή της ομάδας συνοδευόταν από “φουσκωτούς” οπαδούς, οι οποίοι και μετά το γκολ που πέτυχε η ομάδα μας και την διακοπή του αγώνα, έβριζαν τους παράγοντες και τους παίκτες του Πορτοχελιακού. Επίσης προκάλεσαν υλικές ζημιές στο γήπεδο, σπάζοντας την πόρτα εισόδου προσπαθώντας να εισβάλουν στον χώρο των αποδυτηρίων και να επιτεθούν στους παρευρισκόμενους. Ευτυχώς σ αυτό το σημείο παρενέβη η αστυνομία αποσοβώντας τα χειρότερα. Στη συνέχεια όμως η ένταση μεταφέρθηκε στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, όπου και οι “φουσκωτοί” φίλοι της φιλοξενούμενης ομάδας επιτέθηκαν με κλαριά δέντρων και μαδέρια και τραυμάτισαν μικρούς σε ηλικία φίλους του Πορτοχελιακού.

Επίσης καταδικάζουμε την συμπεριφορά των διοικούντων του Α.Ο. Κίου και των παικτών του, καθώς η εν γένη συμπεριφορά τους συνεχώς “έριχνε λάδι στη φωτιά” προκαλώντας φιλάθλους, παίκτες και διαιτητές-παρατηρητές βρίζοντάς τους χυδαία σε πολλές περιπτώσεις.

Ακόμα καταδικάζουμε την επίθεση στην διαιτητική τριάδα από τους παίκτες, προπονητές και παράγοντες μετά την επίτευξη του “δήθεν offside γκολ” απ’ την ομάδα μας.

Τέλος θέλουμε να εκφράσουμε την πάγια θέση μας, πως τα παιχνίδια πρέπει να “παίζονται” εντός των τεσσάρων γραμμών και όχι εκτός αυτών όπως έγινε στο σημερινό παιχνίδι με υπαιτιότητα της φιλοξενούμενης ομάδας.
Κρίμα να γίνονται τέτοια έκτροπα στα γήπεδα το 2017 και τα παιδιά-αθλητές να μην ευχαριστιούνται το παιχνίδι, αλλά να βλέπουν “φουσκωτούς” σε ερασιτεχνικά γήπεδα.

Μακριά από μας αυτά τα έκτροπα κύριοι.

Με τιμή,
το Δ.Σ. του Α.Ο. Πορτοχελιακού