Α2 Αργολίδας: ΠΟΡΤΟΧΕΛΙΑΚΟΣ- ΑΟ ΚΙΟΥ … διεκόπη

0
1654

Μια κατηγορία έπαιζαν Πορτοχελιακός και ΑΟ Κίου. Ο γηπεδούχος ήθελε μόνο την νίκη για να ανέβει. Οπότε το παιχνίδι ξεκίνησε και διεξήχθη σε ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα, με συνεχείς διακοπές για τραυματισμούς, διαμαρτυρίες κλπ. και στο τέλος ο ΑΟΚ να καταγγέλλει αλλοίωση αποτελέσματος.

Ελάχιστος ο καθαρός χρόνος που παίχθηκε ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο. Ελάχιστες έως ανύπαρκτες οι φάσεις.

Στο 19’ ένα φάουλ του  Σπ.Ζαραφωνίτη, μπλόκαρε στην αριστερή του γωνία ο Κλεισιάρης.

Στο 21’ σουτ του Σαγκατέλοφ έδιωξε ο Κλεισιάρης και στη συνέχεια ο Ι.Μ.Ζαραφωνίτης σούταρε πάνω από τα δοκάρια.

Στο 51’ σουτ του Κυριακίδη έπεσε κι απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ ο Λούμης.

Στο 60’ είχαμε τρεις αποβολές. Ο Σπ.Ζαραφωνίτης του Πορτοχελιακού, ο Παπασταύρου του ΑΟΚ και ο Κάπλατζης από τον πάγκο του ΑΟΚ.

Η ίδια εικόνα και στο δεύτερο ημίχρονο, με πολλές διακοπές, ο Πορτοχελιακός πάντως είχε ανεβάσει απόδοση.

Στο 77’ σε σέντρα του Ι.Ε.Ζαραφωνίτη, ο Κοξίδης έπιασε την κεφαλιά λίγο έξω.

Στο 82’ σέντρα του Κοξίδη, πλασέ του Αβραντά στην κίνηση, η μπάλα λίγο έξω.

Και στο 87’ η επίμαχη φάση. Ο Μεμάλι εκτέλεσε ένα φάουλ πίσω από την σέντρα προς την περιοχή του, η μπάλα ταξίδεψε ψηλά έως την αντίπαλη περιοχή, η άμυνα του ΑΟΚ τραβήχθηκε για τεχνικό οφσαιντ, όντως, τρεις παίκτες ήταν εκτεθειμένοι, την μπάλα δεν φάνηκε ότι τη βρήκε κάποιος, αλλά ο Ζέρια που καλυπτόταν σκόραρε με ανάποδο ψαλίδι.

Ο επόπτης Λυκομήτρος το κατακύρωσε κι ακολούθησε κομφούζιο, με το διαιτητικό τρίο να φεύγει τρέχοντας για τα αποδυτήρια και να μένει εκεί ως αργά το βράδυ…

ΠΟΡΤΟΧΕΛΙΑΚΟΣ (Παπασταύρου): Λούμης, Στρίγγος (30’ Ι.Ε.Ζαραφωνίτης, Μεμάλι, Ζέρια, Ντάκος, Μπέγκα, Σ.Ζαραφωνίτης, Λούμης, Σαγκατέλοφ, Ι.Μ.Ζαραφωνίτης (79’ Αβραντάς), Κοξίδης.

ΑΟ ΚΙΟΥ (Π.Κάπλατζης): Κλεισιάρης, Σταύρου, Ευσταθίου, Μπεκιάρης, Γατσάκος, Παπασταύρου, Κασκαφέτος (88’ Κωνσταντέλος), Κουριώτης, Νικολάου, Κυριακίδης (83’ Γκούλα).