Η μεγαλύτερη διάκριση για την Αργολική διαιτησία

0
491

Σημαντική διάκριση για την ελληνική διαιτησία. Η Αντωνία Κοκότου ορίστηκε ως παρατηρήτρια διαιτησίας στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ γυναικών που θα διεξαχθεί την 1η Ιουνίου στο Κάρντιφ ανάμεσα στη Λιόν και την Παρί Σεν Ζερμέν.
Η ΚΕΔ έσπευσε να συγχαρεί την Ελληνίδα διαιτητή, καθώς και τον Τάσο Παπαπέτρου για τη συμμετοχή του στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Παίδων, όπου βρέθηκε στη διαιτητική ομάδα του τελικού της διοργάνωσης.
Αναλυτικά: «Επ’ ευκαιρία του ορισμού της κ Κόκοτου από την UEFA ως παρατηρήτρια διαιτησίας στον τελικό αγώνα Champions League γυναικών μεταξύ της Λιόν και της Παρί Σεν Ζερμέν (1/6/2017, Κάρντιφ), από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώνονται τα ακόλουθα.
“Επιθυμούμε να εκφράσουμε τα ειλικρινή συγχαρητήριά μας στην Αντωνία, που έχει τιμήσει και εξακολουθεί να τιμά την ελληνική διαιτησία. Ο ορισμός της στον τελικό του Champions League γυναικών, αποτελεί αναγνώριση των ικανοτήτων της, επιβράβευση των κόπων της, αλλά και ακόμα μια απτή απόδειξη της εκτίμησης και της εμπιστοσύνης που δείχνουν οι διεθνείς ποδοσφαιρικές αρχές στην ελληνική διαιτησία. Τη συγκεκριμένη διαπίστωση επιβεβαιώνει και η πρόσφατη συμμετοχή του Τάσου Παπαπέτρου στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Παίδων, τον οποίον επίσης συγχαίρουμε για την επιλογή του μεταξύ της διαιτητικής ομάδας του τελικού αγώνα της διοργάνωσης”».

ΕΠΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
Ανακοίνωση για την Κοκότου, εκδόθηκε κι απο την ΕΠΣ Αργολίδας, όπου αναφέρονται τα εξής:
Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Δ.Σ της Ε.Π.Σ.Αργολίδας, εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στην Αντωνία Κόκοτου, με την ευκαιρία της επιλογής της απο την UEFA, ως παρατηρήτρια διαιτησίας στον τελικό αγώνα Champions League γυναικών μεταξύ της Λιόν και της Παρί Σεν Ζερμέν που θα διεξαχθεί στο Κάρντιφ της Ουαλίας την Πέμπτη, 01/6/2017.
Αυτή η επιλογή τιμά τη διαιτησία της Αργολίδας και την ίδια προσωπικά, γιατί θέτει ακόμη πιο ψηλά τον πήχη, αποτελώντας η ίδια εξαίρετο παράδειγμα επαγγελματισμού στο χώρο της Αργολικής Διαιτησίας όπως και της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής Διαιτησίας ποδοσφαίρου”.