Ανασύνθεση στο Δ.Σ. του ΟΙΑKA με πρόεδρο τον Βασίλη Γεωργακόπουλο

0
515
Γεωργακόπουλος

Εξελίξεις έχουμε στα διοικητικά του ΟΙΑΚΑ, αφού η άνοδος αποτελεί μια πρόκληση για το μπασκετικό Ναύπλιο, που με την σειρά της θέλει την απαραίτητη προετοιμασία και ενίσχυση. Στην κατεύθυνση αυτή και έχοντας δεδομένη την φιλοδοξία για μια καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα οι εξελίξεις στην ομάδα είναι ραγδαίες.

Συγκεκριμένα και όπως αναφερεται σε σχετική ανακοίνωση:

“Μετά την επαναδραστηριοποίηση του διοικητικού στελέχους Βασίλη Γεωργακόπουλου, την είσοδο στο Δ.Σ του Νικολάου Νταντή, τον οποίο και καλωσορίζουμε στο σύλλογό μας και σε συνέχεια της ομόφωνα ληφθείσης απόφασης ότι μετά την λήξη της διετίας του παρόντος Δ.Σ, θα υπάρξει αναδιάρθρωση και αλλαγή καθηκόντων των μελών του, στην συνεδρίαση της 23-5-2017
Πράξη 6η Θέμα 1ο, ομόφωνα αποφασίσθηκε η ανασύνθεση στο Δ.Σ του συλλόγου μας ως εξής:

 
Πρόεδρος :
Βασίλειος Γεωργακόπουλος
Αντιπρόεδρος:
Γεώργιος Καχριμάνης
Γενικός Γραμματέας :
Νικόλαος Νταντής
Ειδικός Γραμματέας :
Κων/νος Ρέππας 
Ταμίας :
Παναγιώτης Παπαμήτρου
 
Μέλη :
Ευάγγελος Καρπατσέλης
Χρήστος Μπαλάσκας
Κων/νος Οικονόμου
Γεώργιος Μπούνος
 
Ευχή όλων μας είναι το παρόν Δ.Σ να εμπνεύσει και να οδηγήσει την ομάδα μπάσκετ του συλλόγου μας σε επιτυχίες στο Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής περιόδου 2017-2018.
Επίσης ευχόμαστε στον Ειδικό Γραμματέα του Συλλόγου μας κ. Κων/νο Ρέππα, καλή επιτυχία, στις επερχόμενες εκλογές της ΕΣΚΑΚ, του οποίου την υποψηφιότητα ο σύλλογος μας στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις”.