Α1 Αργολίδας: ΑΡΙΣΤΕΙΩΝ ΛΥΓOΥΡΙΟΥ – ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ 3-5 … Γκολ και θέαμα στο Λυγουριό

0
557

Γκολ και θέαμα στο Λυγουριό, όπου ο πρωταθλητής Ερμής Κιβερίου, αποχαιρέτησε την Α1 Αργολίδας με ευρεία νίκη πετυχαίνοντας 5 γκολ , προηγούμενος με 3-0 στο ημίχρονο.

Μπορεί μεν ο Ερμής να ήταν ανώτερος να πέτυχε τα πέντε γκολ και να έχασε αρκετές ακόμη ευκαιρίες να σκοράρει, ωστόσο και ο Αριστείωνας αποδείχθηκε μαχητικός, κατάφερε να μειώσει σε 2-3 στο 62′ και να ξαναμπεί στο παιχνίδι.

Ο Ερμής άνοιξε το σκορ στο 7′ με τον Παντελή, αξιοποιώντας λάθος αντίπαλου παίκτη.

Ακολούθησαν μια ευκαιρία με τον Τριανταφύλλου, όπου ο Παπασαράντος εξουδετέρωσε και μια με τον Α.Οψιμούλη που δεν κατάφερε να προλάβει μια μπαλιά.

Στο 38′ έγινε και το 0-2, με αυτογκόλ του Σκαρτάδου και το ημίχρονο έληξε με 0-3, με σκόρερ τον Γκάτση, μετά από στημένο.

Στο 58′ ο Τριανταφύλλου κέρδισε πέναλτι, το κτύπησε ο Μπέκας και έγινε το 1-3.

Στο 63′ απο φάουλ και κεφαλιά του Ι.Οψιμούλη έγινε το 2-3.

Η απάντηση ήρθε από τον Ερμή, με σκόρερ τον Μπιτζή στο 28′.

Στο 76′ μετά απο προσπάθεια του Τριανταφύλλου, ο Ρέκκας με πλασέ μείωσε και πάλι σε 3-4.

Στο 83′ μετά από αντεπίθεση, η μπάλα έφτασε στον Μπιτζή κι αυτός πέτυχε το τελικό 3-5.

ΑΡΙΣΤΕΙΩΝΑΣ (Β.Οψιμούλης): Αναστασάκης, Κόλλιας Δ. (50′ Τσάλαφος Θ), Γαλάνης, Ι.Οψιμούλης, Σκαρτάδος- Σαρρής (60′ Ρέκκας, Τριανταφύλλου, Τσάλαφος Β- Α.Οψιμούλης (55′ Κόλλιας Ι), Μπέκας, Παπασταύρου.

ΕΡΜΗΣ (Γ.Διαμαντής): Παπασαράντος (54′ Τσιούλος), Ζίου, Σελλής, Φίλης, Μίλης- Αδάμης (46′ Βαρβουλέτος), Παντελή, Καραγκούνης- Γκάτσης, Μπιτζής, Κυριακόπουλος (64′ Κουτσοδήμος).