Α2 Αργολίδας: ΑΡΙΣΤΕΑΣ – ΠΟΡΤΟΧΕΛΙΑΚΟΣ 0-1 … Με πέναλτι στο 89’ πήρε την νίκη

0
1045

Με πέναλτι, ένα λεπτό πριν το τέλος του αγώνα, ο Πορτοχελιακός νίκησε 1-0 τον Αριστέα στο γήπεδο Αγίας Τριάδας και τώρα μπορεί με νίκη την τελευταία αγωνιστική απέναντι στον ΑΟΚίου, να ανέβει στην Α1.

Ο Πορτοχελιακός ξεκίνησε καλύτερα τον αγώνα, είχε κατοχή μπάλας, γρήγορα ισορρόπησε ο Αριστέας, που πάντως ήταν πιο προσεκτικός στο μισό δικό του γήπεδο. Γενικά είχαμε παιχνίδι κέντρου, χωρίς φάσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβηκε ο Αριστέας και είχε κατοχή μπάλας, ο Πορτοχελιακός που ξεκίνησε με τρεις βασικές απουσίες, έπαιξε πιο προσεκτικά.

Έγιναν δυο-τρεις καλές φάσεις και φτάσαμε στο 88’ όταν σε φάουλ του Ι.Β.Ζαραφωνίτη, ο Μπακατσέλος κράτησε τον Ντάκο, δόθηκε πέναλτι, το κτύπησε ο Ι.Ε.Ζαραφωνίτης κι έγινε έτσι το 0-1.

Πάντως, οι δυο ομάδες έδειχναν να μην θέλουν να ρισκάρουν να δεχθούν γκολ και δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητικές με οργανωμένες επιθέσεις.

Στο 30’ από αριστερά διαγώνιο σουτ του Κοξίδη, η μπάλα πέρασε λίγο έξω.

Στο 52’ δυνατό σουτ του Καρατζούλη έξω από την περιοχή, η μπάλα στο κάθετο δοκάρι.

Στο 81’ διαγώνιο σουτ του Λούμη, η μπάλα δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Μαυρόγιαννη.

ΑΡΙΣΤΕΑΣ (Α.Κατσάς): Μαυρόγιαννης, Αλεξανδρόπουλος, Μπακατσέλος, Σουλελές, Καραβίδας, Βόγκλης (22’ λόγω τρ. Καρατζούλης), Μαμμωνάς, Φατούρος (80’ Ψαρούλης), Ρούσης (65’ Πόθος), Μπουμπάρης, Τζας.

ΠΟΡΤΟΧΕΛΙΑΚΟΣ (Παπασταύρου): Λούμης Χρ., Στρίγκος, Κουτσοποδιώτης Χ (77’ Μεμάλλι), Ζέρια, Κουτσοποδιώτης Κ (57’ Ντάκος), Μπέγκα, Κοξίδης, Λούμης Ν., Σμαρνάρας (57’ Ι.Β.Ζαραφωνίτης), Ι.Ε.Ζαραφωνίτης, Σαγκατέλοφ.