Διαμαρτυρία ΑΟΚ για την διαιτησία Κόλλια στον αγώνα με την ΘΥΕΛΛΑ

0
490

Με σημερινή της ανακοίνωση η διοίκηση του ΑΟΚ καταγγέλλει την διαιτησία στο χθεσινό αγώνα της ομάδας της με την Θύελλα Μαλανδρενίου.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα ακόλουθα:

”Διαμαρτυρόμαστε για την απαράδεκτη διαιτησία του κυρίου Κόλλια στο παιχνίδι με την Θύελλα Μαλανδρενίου, ο διαιτητής αρνήθηκε να δώσει πεντακάθαρο πέναλτι και κάρτα στον παίχτη του Μαλανδρενίου που ακούμπησε την μπάλα με το χέρι μέσα στην μικρή περιοχή, το πρώτο γκολ της Θύελλας ήρθε μετά από επιθετικό φάουλ που δεν δόθηκε και το τρίτο γκολ είναι πεντακάθαρο οφ σαιντ.
Ο αγώνας όπως όλοι ξέρουμε ίσως να κρίνει και την άνοδο στην Α1΄ και αυτή η απόφαση του διαιτητή να κρίνει ποια ομάδα θα ανέβει.
Ο ρόλος των διαιτητών δεν μπορεί και δεν πρέπει να είναι αυτός, δηλαδή να επηρεάζουν την βαθμολογική θέση των ομάδων κατά το δοκούν, οι διαιτητές πρέπει να σφυρίζουν ότι βλέπουν και αν δεν βλέπουν δυο τινά συμβαίνουν, ή είναι ανεπαρκείς ή παίζουν άλλο ρόλο που δεν θα θέλαμε επ ουδενί να πιστέψουμε.
Απαιτούμε δίκαιη μεταχείριση και ελπίζουμε στο υπόλοιπο να αφήσουν τις ομάδες να κερδίζουν σύμφωνα με το παιχνίδι τους και όχι σύμφωνα με την διάθεση κάποιων ανάλογα με το τι στήριξαν οι ομάδες στις πρόσφατες εκλογές της ΕΠΣΑ.
Αν  ο εν λόγω διαιτητής έχει την παραμικρή ευθιξία δεν θα σφυρίξει πάλι παιχνίδι της ομάδας μας.  
Υπάρχει βίντεο το οποίο δείχνει ξεκάθαρα όλα όσα καταγγέλλουμε και είναι διαθέσιμο σε όποιον έχει την παραμικρή αμφιβολία για τα καταγγελόμενα.”