Α1 Αργολίδας: ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ 2-1 … Σημάδευαν έξω οι φιλοξενούμενοι

0
424

Παρότι ο ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου προηγήθηκε στο σκορ, ο Τροιζηνιακός ισοφάρισε στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο με ένα ακόμη γκολ πήρε τη νίκη, μάλιστα χρησιμοποιώντας ως τερματοφύλακα αναγκαστικά τον Δρούγκα, μετά τον τραυματισμό του Σωτηράκη.

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο 18’ , όταν σε σέντρα του Σκαντζού από αριστερά, ο Ταραντίλης με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Το 1-1 στο 35’, με διαγώνιο σουτ του Σούχλα, από θέση μέσα δεξιά.
Από πλευράς ευκαιριών, ο Τροιζηνιακός είχε μια κεφαλιά του Δελαπόρτα, ένα σουτ του Βασιλέρη το οποίο απέκρουσε ο Κομπόσης και στο 45’ μια προσπάθεια του Κατσέλη να περάσει τη μπάλα πάνω από τον Κομπόση, ο οποίος όμως πρόλαβε.

Για τον ΠΑΟΚ ένα πλασέ είχε ο Μουζακιώτης κι ένα σουτ του Παιδάκη μετά από συνδυασμό με τον Μουζακιώτη, απέκρουσε ο Σωτηράκης.

Το 2-1 έγινε στο 53’ με κεφαλιά του Κατσέλη στο πρώτο δοκάρι, από σέντρα του Καλυβόπουλου.

Ο ΠΑΟΚ ανέβηκε και έψαξε το γκολ, είχε ευκαιρίες, αλλά οι παίκτες δεν του δεν αξιοποίησαν ότι ο Τροιζηνιακός αγωνιζόταν χωρίς κανονικό τερματοφύλακα κι έστελναν την μπάλα έξω.

Ο Λιαγκρής από κοντά έστειλε τη μπάλα έξω, ένα πλασέ του Ταραντίλη έφυγε ψηλά έξω κι ένα τετατέτ από τον Μουζακιώτη χάθηκε.

Ο Τροιζηνιακός έπαιξε πιο προσεκτικά μετά το 2-1 και πήρε μια ακόμη σημαντική νίκη γοήτρου στην έδρα του.

ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ (Γ.Πασιάκος): Σωτηράκης (λόγω τρ.Δρούγκας)- Σαραντόπουλος, Πάνου, Δελαπόρτας, Σαμπάνης- Μαρίνης (Μπαλτάς, Καλυβόπουλος, Σταματέλλος- Σούχλας, Κατσέλη, Βασιλέρης (Σουμπάμ).

ΠΑΟΚ (Θ.Τσιρόπουλος): Κομπόσης- Κομνηνός, Σκαντζός (65΄λόγω τρ. Φασουλής), Λιαγκρής, Ψύχος- Μπούρης, Μουζακιώτης, Καλογεράκης, Ταραντίλης, Σιώτος, Παιδάκης.