Με 6 απουσίες στη Μεγαλόπολη ο Παναργειακός

0
327

Με αρκετές απουσίες, μέσα στις οποίες και οι δυό του σκόρερς, ο Παναργειακός πηγαίνει αύριο στην Μεγαλόπολη, για να αντιμετωπίσει την ουραγό Δόξα.
Πιο συγκεκριμένα,ο Γιάννης Δουβίκας δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Κουρούμα, Βιδάλη, Παπουτσή και Ραχήμ. Επίσης τον τραυματία Καστρίτη.
Αντίθετα, επιστρέφει ο Καλογέρης, ενω επανήλθε στις προπονήσεις και είναι στην αποστολή ο Βαρότσης.
Η αποστολή αποτελείται από τους εξης 15: Τσελιο ,Καρατάσο, Στασινόπουλο, Βαρότση, Φίλη, Σιάτρα, Ζαχαράκη , Καρέλη, Καλογέρη, Φασούλη, Καλύβα, Κατσίρη, Παναγιωτόπουλο , Ζέρβα, Πολιανίδη.
Απο την άλλη, η ομάδα της Δόξας δίνει το τελευταίοος της εντός έδρας πασιχνίδι κι απευθύνει κάλεσμα στους φιλάθλους της:
Αυτή την Κυριακή η ομάδα μας δίνει τον τελευταίο της εντός έδρας αγώνα για φέτος. Όλη η οικογένεια του Α.Ο. Δόξα Μεγαλόπολης σας καλεί στο γήπεδο! Η παρουσία όλων κρίνεται πάρα πολύ σημαντική στον αγώνα της χρονιάς, τον αγώνα που θα κρίνει κατά πολύ και την παραμονή της στην Γ΄Εθνική Κατηγορία.
Να θυμίσουμε πως ο αγώνας αρχίζει στις 3.15μμ, και διαιτητεύουν οι: Γιαννόπουλος, Γκούμας (Μεσσηνίας)-Μπουτσαλής (Λακωνίας)