Α1 Αργολίδας: ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΡΕΠΑΝΙΑΚΟΣ – ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΚΟΙΛΑΔΑΣ 3-1

0
344

Καλύτερος ο Αστέρας σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, δυσκολεύθηκε όμως να φτάσει στο γκολ. Είναι χαρακτηριστικό πάντως, ότι από το 66’ έως το 68’ μπήκαν 3 γκολ!

Από το α΄ημίχρονο ο γηπεδούχος είχε την κατοχή μπάλας, αλλά ήταν φλύαρος και δεν δημιούργησε πολλές ευκαιρίες. Ουσιαστικά είχε μια όταν από γύρισμα του Σ.Μανδύλη, ο Δωρής μόνος από το δεύτερο δοκάρι έστειλε τη μπάλα με πλασέ πάνω από το τέρμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο έγινε μετατόπιση του Ρεβίθη από στόπερ σε θέση σέντερ φορ, του Γκιαούρη στο κέντρο κι έτσι η ομάδα κινήθηκε καλύτερα και βρήκε χώρους προς την αντίπαλη περιοχή.

Στο 66’ έγινε το 1-0 από τον Ρεβίθη. Ήρθε όμως αμέσως η απάντηση, όταν ο Χριστόπουλος επωφελήθηκε λάθος του Ρόζη κι έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο επόμενο λεπτό πάλι γκολ, αυτή τη φορά για τους γηπεδούχους, με τον Διαμαντή, από σουτ έξω από την περιοχή, σε πάσα του Μανιάτη.

Στο 86’ και το 3-1 μετά από συνδυασμό και σουτ του Κράλεφ.

Για τον Αστέρα ο Ρεβίθης είχε δυο δοκάρια στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Κράλεφ σε δυο περιπτώσεις προτίμησε να τελειώσει ο ίδιος τις φάσεις, ενώ βρίσκονταν δίπλα του ξεμαρκάριστοι οι Μανιάτης, Βουρνάζος. Επίσης, σουτ των Γκιαούρη και Μανιάτη και κεφαλιά του Διαμαντή, δεν βρήκαν στόχο. 

ΑΣΤΕΡΑΣ (Χ.Βουρνάζος): Ρόζης, Μαούρης, Ρεβίθης (88’ Βουρνάζος), Γκιαούρης, Σέρφας, Διαμαντής, Μανιάτης,  Δωρής, Π.Μανδύλης, Σ.Μανδύλης (81’ Κράλεφ), Σαρρής (61’ Κοκορομύτης).

ΚΟΡΩΝΙΔΑ: Χιόνης, Μπούκουρης, Κλωνάρης, Σαλλάκου, Δ.Γιαννακόπουλος, Κάλα, Ι.Γιαννακόπουλος, Αλεξανδρής, Χριστόπουλος, Κ.Μπάζος, Μπασιμακόπουλος.