Ταλέντο, θέληση και συστηματική δουλειά

0
406

Ο Διονύσης Διατσίγκος γράφει για την επιτυχία
των κοριτσιών του Φείδωνα

Στον πρόεδρο Γιάννη Αποστολόπουλο , τους προπονητές Μπάμπη Ρουσσή –Σταύρο Αλεξίου και ιδιαίτερα τις αθλήτριες της ποδοσφαιρικής ομάδας του Φείδωνα , πολλά και θερμά συγχαρητήρια για τη μεγάλη επιτυχία της ανόδου στην Α Εθνική κατηγορία γυναικών.
Η επιτυχία αυτή αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία γιατί είναι, προπάντων, η φυσική κατάληξη του ΤΑΛΕΝΤΟΥ και της ΘΕΛΗΣΗΣ των παικτριών αλλά και της πολύ σκληρής -συστηματικής δουλειάς των δυο προπονητών τη ομάδας.
Χωρίς πολυδάπανες μεταγραφές , με πολύ περιορισμένα οικονομικά μέσα και με κορίτσια αποκλειστικά από τον τόπο μας , με τη στήριξη λίγων ανθρώπων –βασικά από το οικογενειακό περιβάλλον των αθλητριών – αλλά και με τη μετρημένη – μεθοδική καθοδήγηση από τον πρόεδρο Γιάννη Αποστολόπουλο , ήρθε η μεγάλη επιτυχία.
Πριν και πάνω από όλα όμως με πολλή υπομονή , επιμονή , πολύ ιδρώτα και κούραση από τους πρωταγωνιστείς ( παίκτριες και προπονητές) πραγματοποιήθηκε μια , αληθινά, σημαντική επιτυχία η οποία πριν από λίγα χρόνια , στο ξεκίνημα αυτής της δημιουργικής προσπάθειας, φάνταζε σαν άπιαστο όνειρο..
Φίλε Σταύρο, φίλε Μπάμπη
Πολλά μπράβο, πολλές φορές και σε σας και στα άξια κορίτσια σας..
Μην ξεχνάτε ωστόσο ότι η επιτυχία δεν πρέπει να είναι μόνο πηγή ικανοποίησης για ότι προηγήθηκε , αλλά και πηγή ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ και ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ για ότι πρέπει να ακολουθήσει.

Είμαι βέβαιος ότι τα καλύτερα είναι μπροστά σας γιατί ξέρω – από πρώτο χέρι μάλιστα- με πόσο πάθος, αφοσίωση μεράκι, συνέπεια, και ατέλειωτες ώρες δουλειάς , μαζί με τα ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ σας κάνατε τα όνειρα σας πραγματικότητα.
Μην ξεχνάτε ακόμη ότι :
΄΄Πρώτα σε αγνοούν,
Μετά σε κοροϊδεύουν
Μετά σε πολεμούν.
Μετά ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙΣ…΄΄
Ξέρετε εσείς γιατί σας το θυμίζω..
Φίλοι μου Μπάμπη και Σταύρο, μείνετε ΗΡΕΜΟΙ, μείνετε ΔΥΝΑΤΟΙ,
Συνεχίστε να προχωράτε ΜΠΡΟΣΤΑ ..
ΟΙ ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΣΥΧΝΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΟΜΟΡΦΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ….