Α1 Αργολίδας: ΠΑΟΚ ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ – ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ 0-2 … Φαρμακερές αντεπιθέσεις- δύο πέναλτι απέκρουσε ο Καλυβόπουλος

0
685

Στο δεύτερο ημίχρονο πήρε την εκτός έδρας νίκη ο Ασκληπιός από τον ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου, ενώ χρειάσθηκε στο τέλος ο Καλυβόπουλος να αποκρούσει δυο πέναλτι του Μουζακιώτη.

Καλός ο ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο, είχε τις ευκαιρίες να προηγηθεί, όμως στο 47’ έγινε το 0-1 και λίγο μετά και το 0-2. Η πίεση των γηπεδούχων ήταν μεγάλη στα τελευταία λεπτά, αλλά και πάλι γκολ δεν μπήκε.

Όσο για τον Ασκληπιό, έκλεισε σωστά τους χώρους και κτύτπησε στις αντεπιθέσεις, σημειώνοντας μια σπουδαία νίκη , έστω και χωρίς βαθμολογική σημασία.

Στο 15’ ένα καλό σουτ του Παπασαράντου πέρασε ξυστά από το δοκάρι του Κομπόση.

Στο 25’ από φάουλ του Μουζακιώτη, η μπάλα κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και κάτω.

Προσπάθεια του Νανάι και σουτ απέκρουσε ο Καλυβόπουλος, στην επαναφορά ο Μπλάτσος σχεδόν σε άδειο τέρμα δεν βρήκε τη μπάλα.

Επίσης, ένα σουτ του Ταραντίλη από θέση μέσα αριστερά έφυγε άουτ.

Στο 44’ ένα σουτ του Παπασαράντου από μέσα αριστερά, πέρασε έξω.

Στο 47’ ο Καζάς από αντεπίθεση πέτυχε το 0-1.

Στο 52’ από φάουλ κι απόκρουση της άμυνας, στο σημείο του πέναλτι ήταν ο Παπασαράντος, που πέτυχε το 0-2.

Στις αντεπιθέσεις ο Ασκληπιός είχε ευκαιρίες με Καζά και Παπασαράντο.

Στο τέλος ο Τριμπόνιας υπέπεσε σε πέναλτι, ο Μουζακιώτης το κτύπησε, ο Καλυβόπουλος απέκρουσε.

Στο 87’ νέο πέναλτι, κι αυτή τη φορά ο Καλυβόπουλος πέφτοντας σε διαφορετική πλευρά, απέκρουσε το κτύπημα του Μουζακιώτη.

ΠΑΟΚ (Θ.Τσιρόπουλος): Κομπόσης- Καρανάσιος, Λιαγκρής, Σκαντζός (80’ Σιώτος), Κομνηνός- Μπούρης (66’ Παιδάκης), Καλογεράκης (88’ Φασούλης), Μπλάτσος- Νανάι, Μουζακιώτης, Ταραντίλης.

ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ (Ι.,Ευθυμίου): Καλυβόπουλος- Γ.Βερβενιώτης, Γεώργας, Κωνσταντίνου, Μπερμπατιώτης- Λαλιώτης (68’ Πάλί), Καραμπέτσος, Τριμπόνιας, Β.Βερβενιώτης (88’ Μπαβέλας)- Καζάς (86’ Αυγουστόπουλος), Παπασαράντος.