Γ’ Εθνική: ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ – ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ 1-1 … Πέντε δοκάρια οι γηπεδούχοι

0
555

Πέντε φορές σημάδεψαν τα δοκάρια της εστίας του Χρήστου οι της Ένωσης Ερμιονίδας, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα το ισόπαλο 1-1.

Οι γηπεδούχοι είχαν πλήρη πρωτοβουλία και ήταν συνέχεια στην περιοχή της Μεγαλόπολης, η οποία παρέμενε στο παιχνίδι όσο το σκορ δεν ξέφευγε από το 1-0.

Στο 13΄ ο Σελμανάι βρέθηκε σε θέση βολής, ο Χρήστου απέκρουσε δύσκολα στην αριστερή του γωνία , η μπάλα κτύπησε στο αριστερό δοκάρι και έφυγε κόρνερ.

Στο 14΄ δυνατό σουτ του Σαμαρά έξω από την μεγάλη περιοχή έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 22΄ διαγώνιο σουτ του Παπαϊωάννου έξω από την περιοχή , η μπάλα ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Χρήστου.

Στο 24΄ μπαλιά του Σελμανάι στον Σχοινά που μόνος του μπροστά στην εστία έκανε κακό σουτ άουτ.

Στο 30΄ σουτ του Ν.Λυμπερόπουλου, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

Στο 35΄ συνδυασμός Σελμανάι-Σκεντεράι με τον τελευταίο να σουτάρει και να μπλοκάρει ο Χρήστου.

Στο 40΄ πλασέ του Σελμανάι μέσα από την περιοχή μπλόκαρε ο Χρήστου.

Στο 49΄ ο Σελμανάι  έβγαλε σέντρα από δεξιά απέκρουσαν οι αμυντικοί, η μπάλα χτύπησε στον Σχοινά και το 1-0.

Στο 61  ο Σαλταπίδας έβγαλε σέντρα από αριστερά ,  στο πρώτο δοκάρι ο Σχοινάς πλάσαρε για να κτυπήσει η μπάλα στο δοκάρι και  άουτ.

Στο 64΄ ο Παλαιοπάνος με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι και άουτ.

Στο 65΄στην μοναδική καλή ευκαιρία που έκαναν οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν, όταν ο Δ.Λυμπερόπουλος έκανε μπαλιά στον Ν.Λυμπερόπουλο, ο οποίος με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-1. 

Στο 66΄ σέντρα-σουτ του Σελμανάι από δεξιά , η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο 69´  ο Μπούρας σέντραρε από αριστερά , η μπάλα στον Τζιέρη που μόνος του με τον τερματοφύλακα πλάσαρε πάνω από τα δοκάρια.

Στο 70΄ ο Μπούρας έβγαλε μπαλιά στην πλάτη της άμυνας στον Σαλταπίδα ο οποίος καλυπτόταν από αμυντικό, όμως ο βοηθός Βαξαβανέλης ανακάλυψε οφσάιντ…

Στο 76΄ ο Μπούρας εκτέλεσε φάουλ, ο Χρήστου απέκρουσε στην δεξιά  γωνία και η μπάλα για 4η φορά στο δοκάρι.

Στο 90΄ σέντρα του Τζιέρη από δεξιά σουτ του Σχοινά μέσα από την περιοχή απέκρουσε δύσκολα ο Χρήστου , η μπάλα χτύπησε δύο φορές στο πάνω μέρος της οριζόντιας δοκού και άουτ…

Ερμιονίδα ( Θ.Στάικος): Στεφανίδης- Παναγιώτου, ( 85΄Τσόφλιος), Σαμαράς, Τζιέρης,Χατζηαποστόλου(68΄Μπούρας)-, Παπαιωάννου, Σκεντεράι, Παλαιοπάνος,- Σελμανάι, Σχοινάς, Σαλταπίδας ( 78΄Τριμπόνιας).

Δόξα Μεγαλόπολης ( Η.Κατσούλας): Χρήστου, Αλεξανδρής, Παναγιωτόπουλος, Νάνος, Καλεμάκης, Αντώνακας, Δρόσος, ( 80΄Αθ.Ασημακόπουλος), Κατσαρός, ( 84΄Πρίκας), Πέπα Γκ. , Νικ.Λυμπερόπουλος, Δημ.Λυμπερόπουλος.