Α1 Αργολίδας: ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ – ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ 1-1

0
712

Στην πρώτη του ισοπαλία για φέτος υποχρεώθηκε ο Ερμής Κιβερίου, από τον Τροιζηνιακό, ο οποίος είχε στόχο να φέρει αποτέλεσμα για λόγους γοήτρου και το κατάφερε.

Βέβαια, να σημειώσουμε πως ο Ερμής, που προηγήθηκε στο τέλος του ημιχρόνου, είχε πολλές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν κατάφερε να υλοποιήσει κάποια και να την μετατρέψει σε γκολ.

Στο 43’ προσπάθεια του Καραγκούνη από αριστέρα και σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, όπου με το κεφάλι ο Κυριακόπουλος έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Τροιζηνιακός είχε δυο σουτ του Σούχλα κι ένα του Σουμπάμ. Ο Ερμής μια εξαιρετική με τον Μπιτζή, τον οποίο απέκρουσε ενστικτωδώς ο Σωτηράκης.

Στο 49’ από δεξιά μπήκε ο Σούχλας και με διαγώνιο σουτ πέτυχε το 1-1.

Το παιχνίδι άνοιξε περισσότερο στο δεύτερο ημίχρονο, ο Τροιζηνιακός είχε ουσιαστικά μόνο μια προσπάθεια με τον Κατσέλη, ενώ από την άλλη, σαρωτικός στις ευκαιρίες ο Ερμής Κιβερίου, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει με Μπιτζή, Γκάτση, Καραγκούνη, Βαρβουλέτο.

ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ (Γ.Πασιάκος): Σωτηράκης, Σουμπαμ (Μπαλτάς), Πάνου, Δελαπόρτας, Βασιλέρης (Μαρίνης), Δρούγκας, Καλυβόπουλος, Σταματέλος- Σούχλας, Κατσέλη, Σαραντόπουλος.

ΕΡΜΗΣ (Γ.Διαμαντής): Κοζιώτης- Φλεβάρης, Σελλής, Φίλης, Σάκουλης- Ζίου, Καζάς (10’ λόγω τρ. Μίλης),. Καραγκούνης- Γκάτσης, Μπιτζής, Κυριακόπουλος.