Α1 Αργολίδας: ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΝΑΡΙΤΙΟΥ 1-2

0
633

Ξεκινώντας πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο, ο Ατρόμητος είχε την υπεροχή και προηγήθηκε με 2-0 στην Επίδαυρο επί του Ασκληπιού.

Στην επανάληψη ο Ασκληπιός είχε με τη σειρά του ένα δυνατό ξεκίνημα, μείωσε, άσκησε πίεση αλλά δεν πέτυχε άλλο γκολ και στη συνέχεια το παιχνίδι πάλι ισορρόπησε.

Στο 38’ έγινε το 0-1. Σε σουτ του Δήμα έξω από τη περιοχή, η μπάλα πήγε στο “γάμα” του Μπάμπη.

Στο 43’ ο Καλυβάς έβγαλε στον Κοσμά, αυτός στη περιοχή κατέβασε τη μπάλα και με αριστερό σουτ πέτυχε το 0-2.

Στο 15’ ένα σουτ του Κοσμά πέρασε έξω, στο 20’ από κόρνερ, ο Παπασαράντος βρέθηκε στο σημείο του πέναλτι μόνος αλλά σούταρε έξω.

Στο 46’ με πλασέ του Παπασαράντου έγινε το 1-2.

Ακολούθησαν τρεις εξαιρετικές ευκαιρίες με τον Καζά, χωρίς αποτέλεσμα.

Για τον Ατρόμητο στο 75’ σουτ του Κλειούφη από κόψιμο του Κοσμά εξουδετέρωσε ο Μπάμπης, μια προσπάθεια του Κοσμά να πλασάρει τον Μπάμπη δεν είχε αποτέλεσμα, ενώ ένα σουτ του Δ.Μιχαλόπουλου στο 83’ από πλάγια πέρασε άουτ.

ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ (Ι.Ευθυμίου): Μπάμπης- Γ.Βερβενιώτης, Τριμπόνιας, Κωνσταντίνου, Μπερμπατιώτης- Καραμπέτσος, Παπασαράντος, Β.Βερβενιώτης- Λαλιώτης (80’ Γ.Γεώργας), Πάλι (80’ Μπαβέλας), Καζάς.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Α.Καχριμάνης): Μήτσουλας- Δ.Μιχαλόπουλος, Ε.Μιχαλόπουλος, Γκολέμης, Πίτρης- Καραμάνος, Δήμας (60’ Γαλύφας), Καϊάφας, Κοσμάς, Καλυβάς (86’ Μαυρόγιαννης), Δανομάρας (55’ Κλειούφης).