Α1 Αργολίδας: ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΡΕΠΑΝΙΑΚΟΣ- ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ Ν.ΚΙΟΥ 0-5 … Έξτρα αποτελεσματικός ο Αργοναύτης

0
616

Εξαιρετική η αποτελεσματικότητα του Αργοναύτη, ο οποίος προηγήθηκε με 1-0 στο ημίχρονο, στο ξεκίνημα του δευτέρου πέτυχε και το 2-0, κι έφτασε στην ευρεία νίκη με σκορ 5-0.

Έγινε ένα αρκετά καλό, ανοικτό παιχνίδι, στο οποίο και ο Αστέρας είχε ευκαιρίες.

Στο 25’ ενέργεια από δεξιά του Νέτζα και διαγώνιο πλασέ από το οποίο προήλθε το 0-1.

Μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου είχε ένα σουτ ο Μακρίδης που απέκρουσε ο Ρόζης, ενώ ο Αστέρας ζήτησε πέναλτι σε χέρι αμυντικού του Αργοναύτη.

Στο 46’ από μπαλιά του Μακρίδη στην πλάτη της άμυνας, ο Δριμούρας επωφελήθηκε και το 0-2.

Στο 70’ από μπαλιά του Μακρίδη, η μπάλα βρήκε στον Μαούρη, ο Ρόζης είχε βγει και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.

Στο 75’ ο Σ.Μανδύλης απέφυγε τον Μπραϊμλάρι, ο οποίος τον ανέτρεψε. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για αποβολή, ο διαιτητής δεν την έδωσε, το πέναλτι κτύπησε ο Μανιάτης πλασαριστά, η μπάλα στο δοκάρι και στη συνέχεια έδιωξε ο Μπραϊμλάρι.

Στα υπόλοιπα λεπτά το παιχνίδι άνοιξε περισσότερο.
Ακολούθησε το 0-4 από τον Δριμούρα, μετά από συνδυασμό με τον Π.Κάπλατζη και στο 85’ έγινε το 0-5, όταν από μπαλιά του Δριμούρα, ο Μακρίδης πέρασε από το κέντρο άμυνας και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Πάντως ο Αστέρας είχε τρεις καλές ευκαιρίες με τον Κράλεφ χαμένες και από μια με Σπ.Μανδύλης και Γκιαούρης.

ΑΣΤΕΡΑΣ (Χρ.Βουρνάζος): Ρόζης, Μαούρης, Ρεβίθης (80’ Δωρής), Γκιαούρης, Σέρφας- Διαμαντής, Σπ.Μανδύλης, Κοκορομύτης, Π.Μανδύλης, Μανιάτης (78’ Κράλεφ), Σαρρής (70’ Τράγκας).

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ (Χρ.Πούλος): Διαμαντής, Μπούκουρης, Χ.Κάπλατζης, Π.Κάπλατζης- Μουσταφά (Βασιλειάδης), Φλεβάρης, Μακρίδης- Νέτζα (Τσουρδίνης), Δριμούρας, Λέντζιον.