Νέος πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας ο Βασίλης Σιδέρης

0
1123

Εκλέχθηκαν μαζί του και οι: Ρέσκος, Φύτρας, Κατσένης, Μερτύρης, Παϊβανάς, Σταυράκης, Λαλιώτης, Λέρμας, Μανουσάκης, Σταμάτης

Νέος πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας είναι από σήμερα τα ξημερώματα, ο Βασίλης Σιδέρης, ο συνδυασμός του οποίου επικράτησε εκείνου του Γιάννη Μαντζούνη με 39 ψήφους έναντι 30.

Η διαδικασία ξεκίνησε γύρω στις 6 μμ της Δευτέρας, με τους εκπροσώπους των σωματείων να δίνουν το παρών και να παίρνουν τις κάρτες διαπίστευσης και μετά από μια πραγματικά Μαραθώνια συνεδρίαση με πολλές διακοπές, ολοκληρώθηκε στις 1.30 το πρωϊ της επομένης.

Στις πρώτες του  δηλώσεις μετά την εκλογή του, ο Βασίλης Σιδέρης ανέφερε: Ολοκληρώθηκε μια δύσκολη διαδικασία κι επικρατήσαμε. Θέλω να ευχαριστήσω όσους ήταν δίπλα μου. Θέλουμε να αλλάξουμε το ποδόσφαιρο.

Αύριο ξεκινάει μια μέρα ενωτική. Αφιερώνω αυτή τη νίκη στην οικογένειά μου, την γυναίκα μου και τον γυιό μου. Ο πόλεμος που δέχθηκα ήταν αδυσώπητος”.

Η γενική συνέλευση, ήταν όσο … επεισοδιακή αναμενόταν. Και οι δυο συνδυασμοί είχαν τους δικηγόρους τους, οι οποίοι μονοπώλησαν ουσιαστικά την συζήτηση – και ιδιαίτερα οι εκπρόσωποι της παράταξης Μαντζούνη- θέτοντας μια σειρά ζητημάτων νομιμότητας. Από την παράταξη Σιδέρη, εκπρόσωπος ήταν ο εκ Θεσσαλονίκης δικηγόρος Γκιρκούδης και από την παράταξη Μαντζούνη ο εξ Αθηνών Τσιχλιάς κι οι Αργολιδείς Μπάμπης Μίχος και Κώστας Τσιόδρας.

Η πλευρά Μαντζούνη έθεσε ζητήματα που αφορούσαν τον ΑΟ Πόρου, τον Φαβιέρο Μεθάνων και την ΑΕΣ Μεθάνων. Και οι τρεις ομάδες αυτές εμφάνισαν διπλές εξουσιοδοτήσεις ή εξουσιοδοτήσεις που αμφισβητούνταν ως πλαστές. Τελικά η Γ.Σ. αποφάσισε να μην ψηφίσουν.

Επίσης, η  πλευρά Σιδέρη έθεσε θέμα με την Αργολίδα 2000, αλλά τελικά απέσυρε την ένστασή της και η ομάδα αυτή ψήφισε.

Οπότε, από τα 72 σωματεία που είχαν δικαίωμα να ψηφίσουν στην Γ.Σ. της ΕΠΣΑ, ψήφισαν τα 69.

Ήταν μια πολύ δύσκολη διαδικασία, με τον απερχόμενο πρόεδρο Γιάννη Αποστολόπουλο να προσπαθεί να την διευθύνει, ενώ υπήρχαν συνεχείς διακοπές, εντάσεις και αντεγκλίσεις.