Γ’ Εθνική: ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ – ΑΙΟΛΙΚΟΣ 1-0 … Νίκη στο 88’ και έμεινε οριστικά στην κατηγορία

0
833
Φωτο αρχείου

Και μαθηματικά σήμερα ο Παναργειακός εξασφάλισε την παραμονή του στην κατηγορία, μετά την νίκη του με 1-0 επί του Αιολικού.

Αν και το παιχνίδι ξεκίνησε στις 2.30 το μεσημέρι και δεν ήταν η κατάλληλη ώρα, είχε ενδιαφέρον. Κατα διαστήματα η υπεροχή και οι ευκαιρίες άλλαξαν πλευρά, ο Αιολικός είχε δυο κλασικές ευκαιρίες να πετύχει το 0-1, τελικά ο Παναργειακός σκόραρε λίγο πριν το τέλος. Αυτή τη φορά ο Παπουτσής δεν σκόραρε, έκανε το φάουλ και ο πρωθημένος Σιάτρας πέτυχε το γκολ.

ΦΑΣΕΙΣ ΓΚΟΛ

Στο 10’ απο γέμισμα του Καστρίτη, ο Παναγιωτόπουλος με πλάτη στο τέρμα έστρωσε έξω στον Καλογέρη, αυτός σούταρε λίγο έξω απο το δεξί κάθετο δοκάρι.

Στο 12’ σέντρα του Παπουτσή απο δεξιά, την κεφαλιά ο Παναγιωτόπουλος υπο πίεση έξω.

Στο 14’ ο Μπουρούς απο δεξιά μπήκε στη περιοχή και γύρισε για τον Μουδούρογλου, το πλασέ του οποίου πέρασε έξω απο το δεξί δοκάρι.

Στο 22’ απο αριστερά ο Καρέλης έδωσε στον Ραχίμ, αυτός ελίχθηκε στην περιοχή και σούταρε, με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε ο Γιώτας.

Στο 25’ σουτ του Ευσταθίου απο αριστερά, η μπάλα λίγο πάνω.

Στο 27’ νεα ανάλογη προσπάθεια, χαμηλό διαγώνιο σουτ, η μπάλα λίγο έξω.

Στο 33’ απο λάθος της άμυνας , επωφελήθηκε ο Ραχίμ κι απο την τελική γραμμή έκοψε πίσω, η μπάλα πέρασε απο πολύ κόσμο, τελικά ο Καλογέρης σούταρε αδύναμα στον Γιώτα.

Στο 35’ γύρισμα του Μουδούρογλου στον Ευσταθίου, που έκανε τη σέντρα, ο Χρήστου με κεφαλιά γύρισε στον Μπορούς, το χαμηλό σουτ του πέρασε λίγο έξω.

Στο 42’ ο Στασινόπουλος που είχε ανέβει στην αντίπαλη περιοχή, γύρισε στον Παναγιωτόπουλο, ο οποίος καθαρά ανατράπηκε απο πίσω απο τον Κεσίδη, χωρίς ο διαιτητής που ήταν δίπλα να δώσει το πέναλτι.

Στο 45’ απο αριστερά ο Καλογέρης έκοψε πίσω, το σουτ του Ραχίμ κόντραρε σε πόδι αμυντικού, η μπάλα έφτασε στο σημείο του πέναλτι στον Παναγιωτόπουλο, ο οποίος καθυστέρησε να γυρίσει και κόπηκε.

Στο 65’ ο Ευσταθίου απο δεξιά απέφυγε τον  Στασινόπουλο και μπήκε στη περιοχή, βγήκε τετατετ, ο Τσέλιος απέκρουσε, νεο σουτ απο τον Μπουρούς, στη γραμμή ο Βιδάλης απέκρουσε σε κόρνερ.

Στο 67’ σουτ διαγώνιο του Κρητικού πέρασε λίγο έξω.

Στο 68’ ο Παναγιωτόπουλος έδωσε αριστερά στον Ραχίμ , βρέθηκε μόνος, αλλά σούταρε ελάχιστα πάνω απο τα δοκάρια.

Στο 73’ επίθεση απο τον Καλύβα απο δεξιά στον Παπουτσή κοντραρίσθηκε , νεο σουτ του Ραχίμ κοντραρίσθηκε.

Στο 74΄μεγάλη διπλή ευκαιρία για τον Αιολικό. Ο Μπουρούς βγήκε τετατετ απο δεξιά, ο Τσέλιος απέκρουσε, νεο σουτ του Χρήστου, ο Τσέλιος πάλι ήταν εκεί.

Στο 76΄ προσπάθεια του Παπουτσή απο δεξιά και γύρισμα εξω, ο Ραχίμ τετατετ, ο Γιώτας έσωσε κι έδιωξαν οι αμυντικοί.

Στο 78’ σέντρα του Βιδάλη, κεφαλιά του του Παναγιωτόπουλου σε κόρνερ ο Γιώτας. Το κτύπησε ο Παπουτσής, το πλασέ του Καλογέρη έστειλε τη μπάλα λίγο πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 88’ φάουλ του Παπουτσή απο δεξιά, ο Σιάτρας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, εκμεταλλευόμενος και την αδράνεια του Γιώτα.

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Ι.Δουβίκας): Τσέλιος, Καστρίτης (63’ Βιδάλης), Σιάτρας, Στασινόπουλος, Καρέλης- Κουρούμα, Καλύβας, Καλογέρης- Παπουτσής (93΄Καστρίτης), Παναγιωτόπουλος, Ραχίμ (89’ Φασούλης).

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Πολλαετίδης): Γιωτας- Λαλάς, Πάλλα, Καπταγιάννης, Κρητικός- Ευσταθίου, Κεσίδης (63’ Ταχιάς), Παληγεώργος, Μπουρούς – Μουδούρογλου (86’ Ιωαννίδης), Χρήστου (82’ Ντάμπος).