Σας βαρεθήκαμε, είστε ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας του Αργολικού ποδοσφαίρου

0
892

Μπαχαλοποίηση καταγγέλεται στο Αργολικό ποδόσφαιρο ενόψει των εκλογών της ερχόμενης Δευτέρας.

Σήμερα Πέμπτη γνωστοποιήθηκαν τα ονόματα των αντιπροσώπων των συλλόγων στις προσεχείς εκλογές, με την ολοκλήρωση των καταθέσεων των ειδικών πληρεξουσίων εγγράφων στην Γραμματεία της Ε.Π.Σ. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ.

Λίγο έλειψε να έχουμε πρωτόγνωρα επεισόδια στα γραφεία της ΕΠΣΑ, όπου υπήρξαν μέχρι και σπρωξιές μεταξύ όλων αυτών που θέλουν να σώσουν το “Αργολικό ποδόσφαιρο”.

Βρισιές, εκβιασμούς και αδιαφανείς διαδικασίες φαίνεται ότι είναι έτοιμη να καταγγείλει η παράταξη του κ. Μαντζούνη.


Από άλλους πάλι, που πρόσκεινται επίσης στην παράταξη Μαντζούνη, ακούστηκε ότι υπάρχουν δεκάδες ονόματα αντιπροσώπων της άλλης παράταξης, που κατατέθηκαν τα ονόματα τους και που δεν έχουν καμία σχέση με το Αργολικό ποδόσφαιρο ή που δεν μένουν εδώ και χρόνια στην Αργολίδα.

Καταγγελίες επίσης υπάρχουν ότι πρόεδροι ομάδων δεν έχουν ερωτηθεί ή δεν έχουν συμμετάσχει σε πολλές εικονικές συνελεύσεις συλλόγων.

Άραγε οι καταγγελίες αυτές είτε είναι αλήθεια είτε όχι δεν θα έπρεπε να διερευνηθούν άμεσα από κάποιο εισαγγελέα;

Έχουν το δικαίωμα οι οποιοιδήποτε, από την μια ή την άλλη παράταξη, και το τονίζουμε αυτό… από την μια ή την άλλη παράταξη,  να δηλητηριάζουν την ψυχή μικρών παιδιών που με την αγνότητα της ηλικίας τους δίνουν την ψυχή τους στην “στρογγυλή θεά”;

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει. Δεν είναι δυνατόν με τραμπουκισμούς ή με αδιαφανείς διαδικασίες να προσπαθεί ο οποιοσδήποτε και σε όποια πλευρά και αν κάθεται, να διεκδικήσει την εξουσία του Αργολικού ποδοσφαίρου.

Δεν είναι δυνατόν τόσο καιρό που διεξάγεται αυτός ο πόλεμος “φατριών”… να μην έχουμε ακούσει έστω μια κουβέντα για προγράμματα, για σκέψεις, για φιλοδοξίες, για προτάσεις για το καλύτερο ποδόσφαιρο που όλοι ονειρευόμαστε.

Δεν είναι δυνατόν, η ΕΠΣΑ να λειτουργεί σαν μεσαιωνική συντεχνία μέσα στο σκοτάδι. Αυτό δεν είναι δημοκρατία, αυτό δεν είναι έκφραση ελεύθερης βούλησης. Φτάσαμε να ακούμε για μπράβους και πολλά άλλα. Κύριοι δολοφονήθηκε αυτές τις ημέρες το ποδόσφαιρο και εσείς οι ποδοσφαιροπατέρες είστε οι ηθικοί αυτουργοί.

Κύριοι όλα αυτά που βλέπουμε σε αυτή την εκλογική διαδικασία συμβαίνουν για πρώτη φορά, δεν υποβάλλεται καλύτερα όλοι μαζί τις παραιτήσεις σας;;;