Νέα Καταγγελία Μαντζούνη: Εκλογές ΕΠΣ Αργολίδας με εκλογείς Αργολιδείς ή ….;;;

0
871

Φίλοι του Αργολικού ποδοσφαίρου

Τρία εικοσιτετράωρα πριν τις εκλογές στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αργολίδας θέλω να κάνω γνωστό σε όλα τα σωματεία και τον φίλαθλο κόσμο της Αργολίδας το εξής:

Ως τακτικοί εκπρόσωποι (αρκετών) σωματείων της ΕΠΣΑ, που δηλώθηκαν για να ψηφίσουν στις εκλογές της Δευτέρας 24 Απριλίου, είναι άτομα που ουδεμία σχέση έχουν με την περιοχή μας και με το Αργολικό ποδόσφαιρο.

Άνθρωποι εντελώς άγνωστοι ακόμη και σε παράγοντες των συγκεκριμένων σωματείων (όπως οι ίδιοι μου καταγγέλλουν) εμφανίζονται ως… αλεξιπτωτιστές (εξυγιαντές ή σωτήρες…) για να ψηφίσουν και να καθορίσουν το αύριο του ποδοσφαίρου μας.

Ως επικεφαλής της παράταξης που ηγούμαι καταγγέλλω την “μεθόδευση” αυτή, του ορισμού δηλαδή “εκπροσώπων” που δεν γνωρίζουν ούτε που είναι η έδρα της ομάδας που, υποτίθεται, εκπροσωπούν.

Και κάτι ακόμη: Ο συνδυασμός μας πιστεύει στην απόλυτη διαφάνεια και είμαστε πρόθυμοι να καταθέσουμε και τα ποινικά μητρώα όλων των εκπροσώπων ομάδων που μας στηρίζουν. Θέλω να πιστεύω ότι και η αντίπαλη παράταξη μπορεί να κάνει το ίδιο, δεν έχει δηλαδή τίποτα να κρύψει.

Όλα στο φως, λοιπόν, για να δούμε ποιοι είναι, εν τέλει, κάποιοι…εκπρόσωποι ομάδων και αν υπάρχουν κωλύματα… τέτοια που δεν συνάδουν με την ιδιότητα μέλους αθλητικού σωματείου, πόσο μάλλον εκπροσώπου σε εκλογική διαδικασία.

Γιάννης Μαντζούνης

Υποψήφιος πρόεδρος ΕΠΣ Αργολίδας
______________________________
ΠΡΟΣΘΗΚH Sport.argonafplia.gr:
Πως είναι δυνατόν τόσες ημέρες να έχουν καταγγελθεί τόσα και να μην έχει επέμβει η Εισαγγελική Αρχή να διερευνήσει την αλήθεια ή όχι των καταγγελομένων;;;
Πως είναι δυνατόν στον ευαίσθητο τομέα του Αθλητισμού να επικρέμαται κατηγορία σαν την παραπάνω περί ποινικών μητρώων;
Κύριε Εισαγγελεύ υπάρχει ή όχι θέμα αναρμοδιότητας και ακατάλληλων ποινικών μητρώων στις υποψηφιότητες των δύο συνδυασμών για την ΕΠΣΑ;;;