ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΠΣΑ – Μεγάλο Σάββατο με Κεραυνό από την Κοιλάδα… Π. ΑΓΡΙΜΗΣ: Ομόφωνα με τον ΜΑΝΤΖΟΥΝΗ

0
987

Το είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενες αναρτήσεις του sport.argonafplia.gr , πως ο αγώνας για την διεκδίκηση της διοίκησης της ΕΠΣΑ θα είναι το μεγαλύτερο ντέρμπι του Αργολικού ποδοσφαίρου.

Κάποιοι από την αρχή της προεκλογικής περιόδου – μήνες τώρα- είχαν προεξοφλήσει το αποτέλεσμα. Εμείς σαν δημοσιογραφική ομάδα παρακολουθούμε με ψυχραιμία τις κινήσεις των δύο μονομάχων και προσπαθούμε να ήμαστε κατά το δυνατόν αμερόληπτοι, αφού δεν μας απασχολεί ποιος θα εκλεγεί τελικά…


Καταγγείλαμε προσπάθειες δημιουργίας εντυπώσεων που δεν πατούσαν σε “στέρεες” πληροφορίες, όπως και δεν μπήκαμε στο -τρυπάκι- να παίξουμε το παιχνίδι κάποιων υποψηφίων με ανακοινώσεις και αναρτήσεις με κενό περιεχόμενο.

Υποστηρίξαμε επίσης ότι την ψήφο των ομάδων κανένας δεν την έχει στο τσεπάκι, επειδή μπήκε κάποιος στο ψηφοδέλτιο. Το σύστημα και το παρασκήνιο παίζουν ξεχωριστό ρόλο σε αυτές τις ιδιόμορφες εκλογές. Το ότι μπήκε κάποιος από τον περίγυρο μιας ομάδας στο ψηφοδέλτιο του Α ή του Β υποψηφίου σε καμία περίπτωση δεν “σιγουρεύει” και την ψήφο του συλλόγου.

Το αποτέλεσμα είναι ρευστό και η κάλπη μόλις κλείσει θα δείξει τον νικητή. Πρόωροι πανηγυρισμοί είναι επικίνδυνο να γυρίσουν και μπόυμερανγκ.

Αφορμή για όλα αυτά που λέμε σήμερα έδωσαν δύο γεγονότα του τελευταίου 24ώρου.

Το Πρώτο: Έκλεισε η λίστα των υποψηφίων. Κανένας συνδυασμός δεν έχει τέτοιο αριθμό υποψηφίων που να μπορεί να υποστηρίξει ότι κερδίζει. Ακόμη και αν υποθέσουμε ότι οι υποψήφιοι θα δεσμεύσουν τις ομάδες, με τις οποίες έχουν σχέση και φαίνεται ότι στηρίζονται, οι είκοσι ψήφοι χωρίς “ταυτότητα” – από το 51 του αριθμού των υποψηφίων μέχρι το 71 του αριθμού των ψήφων αφήνει τεράστια περιθώρια αβεβαιότητας. Επιπλέον, δεν αναφέραμε τίποτα και για το βάρος και την ακτινοβολία των υποψηφίων, διότι σαφέστατα δεν είναι όλοι ίδιοι. Και αυτό θα παίξει κάποιο ρόλο.

Το Δεύτερο: Σήμερα η ομάδα της Κορωνίδας Κοιλάδας δια του στόματος του πλέον αρμόδιου στο σύλλογο για να μιλήσει, έριξε ένα κεραυνό και τροφοδότησε σενάρια και σκέψεις.

Ο κ. Παναγιώτης Αγρίμης, μιλάει για ομόφωνη απόφαση της διοίκησης του συλλόγου να στηρίξει τον ένα συνδιασμό. Η εικόνα μέχρι χθες ήταν διαφορετική. Ο Κοιλαδιώτης κ. Ηλιού θα κατέβαινε υποψήφιος με τον ένα συνδιασμό και οι “φήμες” ήθελαν να παίρνει την ψήφο της Κορωνίδας Κοιλάδας. Ο Σύλλογος όμως διέψευσε αυτό το σενάριο, αποδεικνύοντας το προαναφερόμενο, τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Λιγότερες από δέκα ημέρες έμειναν για να μάθουμε τον νικητή, λίγο υπομονή ακόμη.