ΒΙΝΤΕΟ από τον αγώνα ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ Ν.ΚΙΟΥ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΝΑΡΙΤΙΟΥ 1-0

0
848

Χρησιμοποιώντας ως έδρα το γήπεδο Παναριτίου, ο τυπικά γηπεδούχος Αργοναύτης, επικράτησε με 1-0 του Ατρομήτου Παναριτίου.

Το μοναδικό γκολ του αγώνα πέτυχε από απευθείας κόρνερ ο Πάρης Κάπλατζης, στο 30’, αξιοποιώντας την κακή εκτίμηση του κατ’ ανάγκη χρησιμοποιηθέντα ως τερματοφύλακα Μήτσουλα.


Γενικά ο Αργοναύτης ήταν πιο επικίνδυνος και είχε ευκαιρίες να πετύχει κι άλλο γκολ, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο πρώτο ημίχρονο από μπαλιά του Π.Κάπλατζη ο Δριμούρας είχε ένα σουτ έξω. Επίσης από προσπάθεια του Μουσταφά από αριστερά και σέντρα του Π.Κάπλατζη, ο Χατζόπουλος αστόχησε.

Ο Ατρόμητος είχε ένα σουτ του Κοσμά έξω, από μπαλιά του Καλυβά, ενώ από σέντρα του Πίτρη, αμυντικός πρόλαβε εξ επαφής τον Κλειούφη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Δριμούρας είχε μια κεφαλιά κι ένα σουτ έξω. Από συνδυασμό Μουσταφά, Π.Κάπλατζη, ο Βασιλειάδης βγήκε σε θέση για σουτ, αλλά επέλεξε να την γυρίσει και κόπηκε.


Επίσης μετά από έναν ακόμη συνδυασμό Μουσταφά- Π.Κάπλατζη, ο πρώτος γύρισε για τον Λέντζιον, ο Μήτσουλας όμως απέκρουσε με τα πόδια.

Για τον Ατρόμητο, στο 60’ πλασέ του Κοσμά απέκρουσε ο Χ.Κάπλατζης, ένα πλασέ του Κοσμά στο 70’ πέρασε έξω και λίγο αργότερα ένα καλό σουτ του Καραμάνου πέρασε λίγο έξω.

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ (Χ.Πούλος): Μπραϊμλάρι- Μακαρατζής (55’ Λέντζιον), Μπούκουρης, Χ.Κάπλατζης, Φλεβάρης- Βασιλειάδης, Μουσταφά, Π.Κάπλατζης- Νέτζα, Χατζόπουλος (60’ Τσουρδίνης),  Δριμούρας ( 75’ Μακρίδης).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Α.Καχριμάνης): Μήτσουλας- Δ.Μιχαλόπουλος, Θ.Γκολέμης, Εμ.Μιχαλόπουλος, Πίτρης- Καϊάφας (73’ Δήμας), Καραμάνος (80’ Δανομάρας), Μίχος- Κλειούφης (65’ Μαυρόγιαννης), Καλυβάς, Κοσμάς.