Α1 Αργολίδας: ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ – ΕΝΩΣΗ ΛΕΡΝΑΣ 1-1

0
803

Βαθμό, χωρίς ουσιαστικό αντίκρυσμα πήρε ο Πανναυπλιακός από την Ένωση Λέρνας, σε ένα παιχνίδι μέτριο, με τους φιλοξενούμενους να έχουν ευκαιρίες, αλλά να μην τις υλοποιούν, απέναντι σε ένα Πανναυπλιακό που προσπάθησε πολύ.

Στο 39’ από αριστερά ο Καμπιώτης πέρασε τον Σταθογιαννόπουλο και παράλληλα με τη γραμμή πλάσαρε, με το πόδι απέκρουσε σε κόρνερ ο Μπαβέλας.

Στο 41’ ο Χατζησοφρωνίου σέντραρε από αριστερά, ο Αϊβαλιώτης την κεφαλιά, ο Αντωνιάδης πλάσαρε δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Στο 48’ ο Καμπιώτης πέτυχε το 0-1, αξιοποιώντας σέντρα από δεξιά.

Στο 56’ ο Αποστόλου από αριστερά έφτασε στη γωνία της περιοχής και με σουτ στην απέναντι γωνία, πέτυχε το 1-1.

Στο 65’ από βαθιά μπαλιά, ο Παππάς πήρε την πρώτη κεφαλιά, τη δεύτερη ο Αϊβαλιώτης, τελικά ο Παππάς πλάσαρε έξω.

Στο 70’ σέντρα από αριστερά του Χατζησοφρωνίου, στο δεύτερο δοκάρι, εξ επαφής την κεφαλιά ο Αϊβαλιώτης, ο Μπαβέλας απέκρουσε. 

ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ (Ν.Μπόμπος): Μπαβέλας, Σταθογιαννόπουλος, Κουγιάς, Γαλάνης, Σχίζας- Μπρέγιανος, Αποστόλου, Μπεντούλη (90’ Γκαρντινάρου), Τσαγκαρέλης (58’ Ρέζντα), Κυριακίδης, Γκρίτζαλης (91’ Καρατάσος).

ΕΝΩΣΗ (Χ.Αγγελόπουλος): Μαυροκορδόπουλος- Διαμαντής (85’ Γκολέμης), Νέζος, Παππάς, Γκουριώτης- Αντωνιάδης, Κατσίρης (85’ Β.Βαρβέρης)- Χατζησοφρωνίου- Καμπιώτης, Αϊβαλιώτης (87’ Θ.Βαρβέρης), Κρεμύδας.