Α1 Αργολίδας: ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ – ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ 3-1

0
614

Με μόλις έντεκα παίκτες στην αποστολή ο Ασκληπιός Επιδαύρου, ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι με τον Ερμή Κιβερίου, προηγήθηκε, όμως δεν άντεξε στην πίεση και ο γηπεδούχος πήγε στο ημίχρονο με σκορ 3-1 υπέρ του.

Στο δεύτερο μέρος παρά την πίεση του Ερμή και την ανωτερότητά του, άλλο γκολ δεν σημειώθηκε κι έμεινε το 3-1 του πρώτου ημιχρόνου.


Στο 15’ από κάθετη μπαλιά στον Παπασαράντο και σουτ, ο Φ.Παπασαράντος απέκρουσε, ο Β.Βερβενιώτης το ριμπάουντ και σουτ, νέα επέμβαση του Φ.Παπασαράντου, νέο σουτ του Β.Βερβενιώτη κι αυτή τη φορά έγινε το 0-1.

Στο 20’ από μεγάλη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Ασκληπιού και κακή έξοδο του Καλυβόπουλου, ο Γκάτσης τον πρόλαβε και πλάσαρε για να γίνει έτσι το 1-1.

Στο 30’ σέντρα από αριστερά του Φλεβάρη, ο Γκάτσης πετάχτηκε από όμιλο παικτών και πέτυχε το 2-1.

Στο 35’ από σέντρα του Σάκουλη και κεφαλιά εξ επαφής του Γκάτση, είχαμε και το 3-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο δυο εξαιρετικές ευκαιρίες από τον Μπιτζή που είχε δυο κεφαλιές τη μια έξω και την άλλη στον Καλυβόπουλο. Ο ίδιος είχε και δοκάρι στο 60’ με σουτ.

Επίσης μια καλή κεφαλιά του Κατσιδράμη από σέντρα του Βαρβουλέτου δεν είχε αποτέλεσμα.

ΕΡΜΗΣ (Γ.Διαμαντής): Παπασαράντος, Φλεβάρης (71’ Κατσιδράμης), Μίλης, Φίλης, Σάκουλης- Ζίου, Καζάς, Αδάμης (58’ Παντελή)- Γκάτσης (70’ Βαρβουλέτος), Μπιτζής, Κυριακόπουλος.

ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ (Ι.Ευθυμίου): Καλυβόπουλος- Λαλιώτης, Τριμπόνιας, Γεώργας, Μπερμπατιώτης- Καραμπέτσος, Παπασαράντος, Γ.Βερβενιώτης- Β.Βερβενιώτης, Πάλι, Καζάς.