Α1 Αργολίδας: ΑΡΙΣΤΕΙΩΝΑΣ ΛΥΓΟΥΡΙΟΥ – ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ 1-1

0
556

Δυνατό παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, ελαφρά καλύτερος ο Αριστείωνας, αλλά χωρίς σημαντικές ευκαιρίες.

Στο δεύτερο ο Τροιζηνιακός ξεκίνησε καλύτερα, προηγήθηκε κι είχε άλλες δυο ευκαιρίες να σκοράρει.

Ο Αριστείωνας ισοφάρισε και στο τελευταίο δεκάλεπτο είχε άλλες δυο ευκαιρίες να σκοράρει αυτός και να πάρει τους δυο επιπλέον βαθμούς.

Στο πρώτο ημίχρονο, από σέντρα του Τριανταφύλλου ο Α.Οψιμούλης άργησε και μια άλλη προσπάθεια του Τριανταφύλλου δεν ολοκληρώθηκε.

Στο 50’ από λάθος της άμυνας του Αριστείωνα  και γύρισμα του Σούχλα, ο Σκαρτάδος με προβολή προσπάθησε να διώξει και πέτυχε αυτογκόλ.

Στο 79’ ο Κωστόπουλος έβγαλε μπαλιά στην πλάτη της άμυνας και ο Α.Οψιμούλης με σουτ στο «γ» πέτυχε το 1-1.

Στη συνέχεια ο Σωτηράκης απέκρουσε σουτ των Κωστόπουλου και Α.Οψιμούλη και κράτησε το 1-1.

ΑΡΙΣΤΕΙΩΝΑΣ (Β.Οψιμούλης): Αναστασάκης- Κωστόπουλος, Ι.Οψιμούλης, Σκαρτάδος, Κόλλιας Δ (75’ Κόλλιας Ι.)- Γαλάνης, Τριανταφύλλου, Τσάλαφος- Σαρρής (57’ Λιακόπουλος), Α.Οψιμούλης, Παπασταύρου (90’ Θ.Τσάλαφος).