Θετικές εντυπώσεις από το 1o «THESEUS YOUTH CUP» που έγινε στα γήπεδα Πόρου και Τροιζηνίας

0
755

Oλοκληρώθηκε στα γήπεδα του Πόρου, του Γαλατά και των Μεθάνων, το 1ο Διεθνές Τουρνουά ποδοσφαίρου ακαδημιών «Θησέας», που ξεκίνησε το Σάββατο 8 Απριλίου.

Στο τουρνουά συμμετείχαν ομάδες από τέσσερις χώρες: Ελλάδα,  Ολλανδία, Κύπρο και Βουλγαρία. Οι ομάδες που συμμετείχαν ήταν: η FC Volendam από την Ολλανδία (παιδικό-παμπαίδες), ο Παναθηναϊκός (παιδικό), Απόλλων Σμύρνης (παμπαίδες), η ακαδημία FC LUVCHETA από την Βουλγαρία, ο Κεραυνός ΓΣ από την Κύπρο, οι ομάδες Arsenal Soccer Schools από την Ελλάδα και την Κύπρο, όπως επίσης και ομάδες υποδομής του Τροιζηνιακού και του Ποσειδώνα Πόρου.

Το Σάββατο 8 Απριλίου έγινε η τελετή έναρξης του τουρνουά στο γήπεδο του Πόρου, με την παρέλαση και παρουσίαση των ομάδων. Επίσης η βράβευση δύο παλαίμαχων
ποδοσφαιριστών του Πόρου, του Αναστάσιου Μαρόκου και του Ζαφείρη Παρασκευόπουλου.

Επίσης βραβεύθηκαν οι ομάδες από την Ολλανδία, την Βουλγαρία και την Κύπρο, που τίμησαν με την παρουσία τους τη διοργάνωση. Η τελετή έναρξης, έκλεισε με όμορφους χορούς από το χοροδιδασκαλείο του ΝΟΠΤ.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο αντιπεριφερειάρχης Νήσων Τάκης Χατζηπέρος, οι δήμαρχοι Πόρου και Τροιζηνίας – Μεθάνων Γιάννης Δημητριάδης και Κώστας Καραγιάννης, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας  Γιάννης Αποστολόπουλος κ.α.

Ακολούθησε αγώνας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Τροιζηνιακό, με τους πράσινους να επικρατούν με 2-0.

Το τουρνουά συνεχίστηκε την Κυριακή και ολοκληρώθηκε με τους τελικούς, το πρωί  της Δευτέρας και με την τελετή λήξης .

Το τουρνουά διοργάνωσαν οι δήμοι, Πόρου και Τροιζηνίας – Μεθάνων σε συνεργασία με Ποσειδώνα Πόρου και Τροιζηνιακό, υπό την αιγίδα της ΕΠΣ Αργολίδας και του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου ΕΠΣ Αργολίδας «Ο Προμηθέας», με σύμβουλο οργάνωσης την JAG WINNING SPORTS.