Η κόντρα για την ΕΠΣΑ μεγαλώνει… ανταλλαγή δηλώσεων και απειλές για… “κλήση εισαγγελέα”

0
578

Έχει ανάψει πλέον ο πόλεμος στην εκλογική διαδικασία της ΕΠΣΑ και όχι μόνο και είναι φανερό ότι η κόντρα φτάνει σε γραφεία βουλευτών, δημάρχων , συλλογικών φορέων και σίγουρα στο ευρύτερο περιβάλλον των υποψηφίων.

Η μέρα σήμερα ξεκίνησε με μια καταγγελία του υποψηφίου Γιάννη Μαντζούνη για απειλές και όχι μόνο από την έτερη παράταξη.

Ο κ. Μαντζούνης αναρωτήθηκε αν “ Υπάρχει στην Αργολίδα κάποιος τόσο… ισχυρός που επικαλούμενος την τωρινή ή μελλοντική (;) ιδιότητα του να απειλεί ευθέως ανθρώπους των ομάδων προκειμένου να ψηφίσουν … αναλόγως…;;;”.


Ο κ. Σιδέρης ανταπάντησε
λέγοντας πως:
Όση λάσπη κι αν σου πετάξουν, στο τέλος η βροχή της καθαρής νίκης θα την ξεπλύνει” και αναφέρθηκε σε 
δημοσιεύματα, πλην όμως δεν είναι δημοσιεύματα, αλλά δήλωση του άλλου υποψηφίου.

Πριν λίγο όμως, λάβαμε νέα δήλωση από τον κ. Μαντζούνη, ο οποίος αναφέρει και αναρωτιέται αν: Όποιος έχει τη μύγα.. μυγιάζεται….;”

Ο κ. Μαντζούνης αναφέρει συγκεκριμένα πως: ΄”Σήμερα το πρωί προχώρησα σε μια δήλωση, με βάση συγκεκριμένες καταγγελίες που έφτασαν σε μένα και τους συνεργάτες μου.  Όσοι τη διάβασαν θα διαπίστωσαν ότι δεν ανέφερα (σήμερα τουλάχιστον) ονόματα, φυσικά ούτε του επικεφαλής της άλλης παράταξης … Άρα λοιπόν άδικα .. εξανέστη και διαμαρτύρεται… Γνωρίζει μήπως σε ποιον αναφέρομαι ? .. (Εκτός αν σε όσα  καταγγέλλω αναγνωρίζει τον… εαυτό του)”.

Το Sport.Argonafplia.gr με την ευκαιρία αυτών των δηλώσεων δηλώνει, ότι δεν θα μπει για πολύ ακόμη στο τρυπάκι του επικοινωνιακού παιχνιδιού των δύο πλευρών που ήδη ξεκίνησε. Οι εκλογές της ΕΠΣΑ έπρεπε να είναι μια σύντομη διαδικασία, αλλά βαθειά σε ανάλυση των προγραμμάτων των δύο πλευρών.

Αντί αυτού ακούμε ανεύθυνες ατάκες σαν αυτή που μιλά για απευθείας αναμεταδόσεις όλων των αγώνων της Α1 !!!

Τι υποσχέσεις είναι αυτές χωρίς στοιχεία και τις σχετικές αναλύσεις;

Αντί αυτού ακούμε το παρελθόν να μιλάει για ένα νέο μέλλον του ποδοσφαίρου. Δεν είστε κύριοι και οι δύο υποψήφιοι, πολύ κοντά στη κορυφή του Αργολικού ποδοσφαίρου;

Κύριε Σιδέρη δεν είστε πάνω από δέκα χρόνια πιο κοντά από οποιοδήποτε άλλον στη λήψη των αποφάσεων της ΕΠΣΑ;
Για ποια επανεκκίνηση  του Αργολικού ποδοσφαίρου μιλάτε;

Κύριε Μαντζούνη και εσείς δεν ήσαστε τα τελευταία χρόνια στην αυλή της ΕΠΣΑ; Τουλάχιστον εσείς δεν μιλάτε για επανεκκίνηση, αλλά για “συνέχιση μιας σταθερής πορείας”.

Το “ότι δηλώσεις είσαι” σε αυτές τις εκλογές “παρωδία” δίνει και παίρνει.

Ποιος άραγε θα προστατεύσει τον απλό φίλαθλο και το αγνό παιδάκι που του αρέσει το άθλημα του ποδοσφαίρου από τις φανφάρες και το παρασκήνιο; Όσο για τα υπόλοιπα, στοιχεία σε όσα λέτε κύριοι. Πιο συγκεκριμένα στοιχεία…

Μιχάλης Καζάς