Γ’ Εθνική: ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ – ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ 0-3

1
1146

Αιφνιδίασε πλήρως την Ένωση Ερμιονίδας ο Παναργειακός και συνεχίζει το σερί του το τελευταίο διάστημα, πραγματοποιώντας θα έλεγε κανείς, πορεία πρωταθλητισμού.


Η ομάδα του Άργους που ήθελε αποτέλεσμα για να αποφύγει τυχόν περιπέτειες , με την νίκη της αυτή αύξησε στους οκτώ βαθμούς την διαφορά από το τελευταίο Ζευγολατιό και αν συνεχίσει με την απαιτούμενη  σοιβαρότητα, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.

Από την άλλη, η Ένωση Ερμιονίδας δεν αξιοποίησε την επιστροφή της στην κανονική έδρα της, το γήπεδο Κρανιδίου, όπου ξανάπαιξε μετά από δυο περίπου χρόνια.

Ο Παναργειακός άνοιξε το σκορ λίγο μετά το ξεκίνημα, στο 4’, όταν ο Παπουτσής κέρδισε τη μπάλα στο κέντρο, προχώρησε και από θέση μεσα δεξιά με ωραίο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Πονηρού.

Γρήγορα και το 0-2. Στο 10’ από ένα φάουλ του Παπουτσή, ο Παναγιωτόπουλος με κεφαλιά πέτυχε το γκολ που αποδείχθηκε καθοριστικό, αφού δημιούργησε μια διαφορά ασφαλείας.

Η Ένωση προσπάθησε να αντιδράσει κι άρχισε να πιέζει, ο Παναργειακός όμως λειτούργησε σωστά κλείνοντας τους χώρους και διαθέτοντας μπροστά από την άμυνα έναν φοβερό Κουρούμα πάνω στον οποίο σταματούσαν πολλές επιθέσεις.

Οι σημαντικότερες ευκαιρίες ήταν ένα φάουλ του Αποστολίδη που έβγαλε ο Τσέλιος στο 30’ κι ένα γυριστό σουτ του Σελμανάι έξω. Κάποιες ακόμη προσπάθειες από την περιοχή των Αποστολίδη, Σελμανάι, Σκεντεράι δεν είχαν αποτέλεσμα.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου η Ένωση Ερμιονίδας προσπάθησε να πιέσει, δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες, αλλά ο Τσέλιος έβγαλε όσες φάσεις έγιναν και μετά το 20λεπτο, ο ρυθμός έπεσε, αφού ήταν φανερό πλέον ότι οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να μειώσουν.

Στο 83’ σε μια αντεπίθεση, με προσωποική ενέργεια ο Ραχήμ πέτυχε και το 0-3, σφραγίζοντας την νίκη του Παναργειακού.

Οι συνθέσεις του αγώνα:

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙ-ΟΝΙΔΑΣ(Θαν. Στάικος): Πονηρός, Παναγιώτου, Σαμαράς (84’ Σαλταπίδας), Τζιέρης, Νώτης, Κιοσές, Σκεντεράι, Παλαιοπάνος, Τριμπόνιας (46’ Τσόφλιος), Αποστολίδης, Σελμανάι (90’ Καραλής).
(Στον πάγκο: Κανταρτζής, Μπούρας, Στεφανίδης, Σχοινάς).

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Ι.Δουβίκας): Τσέλιος, Καστρίτης, Ραχήμ, Σιάτρας, Στασινόπουλος, Κουρούμα (84’ Φίλης), Παπουτσής, Καλύβας, Καρέλης (86’ Κατσίρης), Καλογέρης (65’ Βιδάλης), Παναγιωτόπουλος.
(Στον πάγκο: Φασούλης, Καρατάσος, Ζέρβας).

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ο βασιλιάς της Αργολίδας είναι ο Παναργειακος ότι και να κάνετε ότι και να λέτε, ο λύκος πάντα θα είναι πιο δυνατός ρεεεε ARGOS CITY GATE 2 OLD SCHOOL HOOLS

Comments are closed.