Α1 Αργολίδας: AΣΚΛΗΠΙΟΣ Επιδαύρου – ΑΡΙΣΤΕΙΩΝΑΣ Λυγουριού 3-0

0
441

Καλύτερος ο Ασκληπιός επικράτησε εύκολα του Αριστείωνα Λυγουριού, πετυχαίνοντας ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο κι άλλα δυο στην επανάληψη.

Στο 7’ ο Καζάς βγήκε τετατέτ αλλά πλάσαρε άουτ.

Στο 10’ ο Καζάς αυτή τη φορά πέρασε και τον Αναστασάκη και σε κενό τέρμα έκανε το 1-0.

Δυο ακόμη καλές ευκαιρίες είχε ο Ασκληπιός σε αυτό το πρώτο ημίχρονο, η μια με τον Β.Βερβενιώτη ο οποίος καθυστέρησε τόσο όσο να τον προλάβουν και η δεύτερη με κεφαλιά του Τριμπόνια από τη μικρή περιοχή, όπου ο Αναστασάκης έδιωξε σε κόρνερ.

Η απάντηση του Αριστείωνα ήταν ένα σουτ του Τριανταφύλλου κι ένα σουτ του Α.Οψιμούλη από καλή θέση άουτ.

Ακόμη καλύτερος στο δεύτερο μέρος ο γηπεδούχος, που στο 60’ έκανε το 2-0. Ο Παπασαράντος σκόραρε με σουτ μετά από σέντρα του Καζά από αριστερά.

Το 3-0 έγινε στο 81’ με τον Παπασαράντο που μπήκε από αριστερά και πλάσαρε.

Ένα χαμένο τετατέτ είχε ο Β.Βερβενιώτης, ένα σουτ του Γ.Βερβενιώτη από τη περιοχή πέρασε έξω, ένα πλασέ του Παπασαράντου επίσης έξω.

Τέλος, δύο σουτ του Πάλι απέκρουσε ο Αναστασάκης.

Ο Αριστείωνας είχε μια ευκαιρία με τον Σκαρτάδο που σημάδεψε την έξω πλευρά του δοκαριού στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου.

ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ (Ι.Ευθυμίου): Καλυβόπουλος, Λαλιώτης, Γεώργας, Κωνσταντίνου, Μπερμπατιώτης- Καραμπέτσος, Τριμπόνιας- Παπασαράντος (85’ Πίτσας)- Γ.Βερβενιώτης (80’ Γ.Γεώργας), Β.Βερβενιώτης, Καζάς (70’ Πάλι) .

ΑΡΙΣΤΕΙΩΝΑΣ (Β.Οψιμούλης): Αναστασάκης- Κωστόπουλος, Σκαρτάδος, Ι.Οψιμούλης, Κόλλιας- Γαλάνης, Τριανταφύλλου, Τσάλαφος (80’ Μπέκας)- Λιακόποουλος (55’ Π.Παπακαλοδούκας), Α. Οψιμούλης, Παπασταύρου (65’ Θ.Παπακαλοδούκας).