Αποφάσισε η ΕΠΣΑ να κάνει τις εκλογές στις 24 Απριλίου

0
480

Ο κύβος ερρίφθη! Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Αργολίδας αποφάσισε να ορίσει την ημερομηνία των εκλόγών για την ανάδειξη νέας διοίκησης, μέσα στον Απρίλιο- νωρίτερα από ποτέ.

Στις 24 Απριλίου λοιπόν, ημέρα Δευτέρα, στις 6μμ., στην αίθουσα του Συνδέσμου Διαιτητών Αργολίδας, θα εξελιχθεί η διαδικασία ανάδειξης του διαδόχου του αποχωρήσαντα Γιάννη Αποστολόπουλου.

Αυτή τη φορά οι αντίπαλοι συνδυασμοί είναι από τα “σπλάχνα” της τωρινής διοίκησης. Ο Βασίλης Σιδέρης που ξεκίνησε μαζί με τον Γιάννη Αποστολόπουλο και ο Γιάννης Μαντζούνης που εντάχθηκε στο συνδυασμό την τελευταία θητεία της τωρινής διοίκησης.

Ο τελευταίος έχει καταφέρει να συσπειρώσει γύρω του και την αντίπαλη παράταξη στις προηγούμενες εκλογές, που είχε κατέβει με υποψήφιο πρόεδρο τον Ηλία Πουρσανίδη.

Ο Βασίλης Σιδέρης ξεκίνησε πρώτος τις ανακοινώσεις των υποψηφίων του και το ποιές ομάδες τους στηρίζουν. Αυτή τη στιγμή έχει φτάσει τους 20, επιλέγοντας να ανακοινώνει έναν ή δύο ανά ημέρα.

Από την άλλη μεριά, η παράταξη Μαντζούνη επέλεξε να κάνει μια γενική ανακοίνωση, όπου αναφέρονται τα πρώτα 10 ονόματα των υποψηφίων του για το Δ.Σ.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται νέα ανακοίνωση με τα υπόλοιπα ονόματα της παράταξής του.

Πάντως, αναμένεται τις επόμενες ημέρες να ανέβει το προεκλογικό κλίμα ακόμη παραπάνω και δεν πρέπει να αποκλείονται εκπλήξεις, καθώς θεωρείται πως και οι δυο πλευρές δεν έχουν φανερώσει ακόμα όλα τα χαρτιά τους…!