Εκλογές ΕΠΣΑ: Οι 10 πρώτοι υποψήφιοι του συνδυασμού Μαντζούνη

0
1130

Με μια λιτή ανακοίνωση του σήμερα το απόγευμα έκανε την επίσημη εμφάνιση του ο συνδυασμός του Γιάννη Μαντζούνη για τις εκλογές της ΕΠΣΑ.

Ενώ κανένας δεν γνωρίζει πότε θα γίνουν οι εκλογές, αλλά ούτε και έχουν ακόμη προκηρυχθεί, οι δύο συνδυασμοί καταστρώνουν το πρόγραμμα τους την ίδια στιγμή που διαμορφώνουν και τα ψηφοδέλτια τους. Φυσικά, ο κορμός των ψηφοδελτίων είναι λίγο πολύ γνωστός, αφού η προεκλογική περίοδος – πολύ κακώς- ξεκίνησε μήνες τώρα, από την έναρξη του πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση του συνδυασμού Μαντζούνη αναφερει:

Αγαπητοί φίλοι του ποδοσφαίρου

Είμαστε σήμερα στην ευχάριστη θέση  να ανακοινώσουμε την   συμμετοχή μας στις προσεχείς εκλογές της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αργολίδας.

Με  επικεφαλής τον Γιάννη Μαντζούνη, όλοι όσοι υπογράφουμε   αυτή την ανακοίνωση ,κατεβαίνουμε στις αρχαιρεσίες της ΕΠΣΑ  , με μοναδικό  κίνητρο την αγάπη μας για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο  και με διάθεση προσφοράς.

Έχουμε υπηρετήσει   όλοι μας  σωματεία της Αργολίδας , γνωρίζουμε καλά τα προβλήματα, έχουμε διαγράψει μια διαδρομή  στο  τοπικό ποδόσφαιρο, για το οποίο θέλουμε  και μπορούμε να δουλέψουμε μέσα από το Δ.Σ της Ένωσης.

Είναι γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια έγιναν σημαντικά βήματα  προόδου και μάλιστα σε δύσκολη οικονομική και κοινωνική συγκυρία. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε και να διευρύνουμε αυτή την προσπάθεια, μέσα  από ένα διοικητικό σχήμα που συνδυάζει την εμπειρία, τη σύνθεση και τη διάθεση να δουλέψουμε συλλογικά και ενωτικά.

Στόχος μας το να υπηρετήσουμε το Αργολικό ποδόσφαιρο  και μόνο, μακριά από προσωπικές φιλοδοξίες  και  κάθε είδους σκοπιμότητες.

Η  κοινωνία μας  είναι σχετικά μικρή, γνωριζόμαστε , έχουμε δώσει  δείγματα γραφής  και με αυτά θα πορευθούμε  και στην ΕΠΣΑ, εάν τα σωματεία μας τιμήσουν με την εμπιστοσύνη και την ψήφο τους.

Σήμερα  ανακοινώνουμε την πρώτη ομάδα υποψήφιων. Τις προσεχείς μέρες   θα επανέλθουμε  με τα υπόλοιπα ονόματα  και , φυσικά, με τους βασικούς άξονες πάνω στους οποίους θα κινηθούμε, ως νέα διοίκηση.

Υποψήφιοι  με την παράταξη  του  Γιάννη Μαντζούνη:

Δρούγκας Γιώργος    (Α.Ο. Μήδας)

Καζάς   Γιάννης    (Άρης  Ροεινού)

Καλλιάνος Νίκος   (Ένωση Ερμιονίδος)

Κανούσης Δημήτρης    (Πανναυπλιακός)

Κλείδωνας Γιώργος    (Ένωση Λέρνας)

Κονομάρας  Δημ.   (Φείδων Άργους)

Μπούνος Γιώργος   (Ατρόμητος Παναριτίου)

Ουλής Χρήστος   (Α.Ο.Προσύμνης)

Τσάμης  Σπύρος   (Αργοναύτης   Νέας Κίου)

Τσεμπεράς Νίκος   (Γ.Π.Σ. Προίτος)