Α1 Αργολίδας: ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ Ν.ΚΙΟΥ- ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΚΟΙΛΑΔΑΣ 6-1

0
910

Με πολλές ελλείψεις και οι δυο ομάδες, τελικά ο Αργοναύτης μετέτρεψε σε περίπατο το δεύτερο ημίχρονο και το 1-1, έγινε 6-1 στο 70’.

Στο 23’ άνοιξε το σκορ για τον Αργοναύτη με τον Χατζόπουλο, από μπαλιά του Μακρίδη.

Στο 29’ ισοφάρισε ο Σ.Μπάζος όταν από σέντρα, με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά πέρασε τη μπάλα πάνω από τον Μπραϊμλάρι που δεν πρόλαβε.

Ο Αργοναύτης είχε ένα καλό σουτ του Χατζόπουλου από μπαλιά του Μακρίδη κι ένα σουτ του Μακρίδη έξω.

Η Κορωνίδα είχε ένα σουτ του Μπάζου έξω και μια ευκαιρία από σέντρα του Γιαννακόπουλου και κεφαλιά του Μπάζου από ένα μέτρο που εξουδετέρωσε ο Μπραϊμλάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Κορωνίδα δεν κατάφερε να αντέξει. Στο 46’ ενέργεια από αριστερά του Νέτζια και σουτ έξω από τη περιοχή, η μπάλα στα δίχτυα.

Στο 50’ από δεξιά στη γραμμή ο Μουτσταφά πέρασε δύο αντιπάλους του κι έκοψε στο σημείο του πέναλτι, όπου ήταν ο Νέτζια και το 3-1.

Στο 60’ από μπαλιά του Νέτζια, από αριστερά ο Π.Κάπλατζης μπήκε στη περιοχή και με σουτ πέτυχε το 4-1.

Στο 65’ συνδυασμός με μια των Μουσταφά, Μακρίδη, Χατζόπουλου, Δριμούρα κι ο τελευταίος το 5-1.

Στο 70’ από μπαλιά του Χατζόπουλου, από την περιοχή ο Π.Κάπλατζης το τελικό 6-1.

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ (Χ.Πούλος): Μπραϊμλάρης- Βασιλειάδης, Χ.Κάπλατζης, Διαμαντής (60’ Μακαρατζής), Λέντζιον-  Μουσταφά, Μακρίδης, Π.Κάπλατζης- Νέτζα (65’ Τσάμης), Χατζόπουλος, Δριμούρας.

ΚΟΡΩΝΙΔΑ (Γ.Χορμής): Λάσκαρης- Κωτσαράς, Κουτσαύτης, Σαλλάκου, Τσούνι- Καζοκάρου, Λούκας, Γιαννακόπουλος- Κ.Μπάζος, Χριστόπουλος, Σ.Μπάζος.