Χωρίς πολλές φάσεις το παιχνίδι στο Λυγουριό, όπου στο δεύτερο ημίχρονο με γκολ του Μακρίδη, ο Αργοναύτης επικράτησε με 2-0 του Αριστείωνα.
Στο 30’ βαθιά μπαλιά του Μουσταφά, στη περιοχή ο Μακρίδης και λίγο αριστερά, πλάσαρε, λίγο πριν την γραμμή απομάκρυνε ο Ι.Οψιμούλης.
Στο 35’ από λάθος του Παπακαλοδούκα, ο Μακρίδης μπήκε στη περιοχή κι έκοψε για τον Δριμούρα, αυτός από το σημείο του πέναλτι περίπου προσπάθησε να πλασάρει, αλλά ο Αναστασάκης απέκρουσε σε κόρνερ.
Στο 55’ μετά από συνδυασμό Τσουρδίνη- Π.Κάπλατζη, ο τελευταίος βγήκε αριστερά και σέντραρε, από τη μικρή περιοχή ο Μακρίδης με κεφαλιά πέτυχε το 0-1.
Στο 65’ ο Α.Οψιμούλης απέφυγε τον Βασιλειάδη από δεξιά και σούταρε, η μπάλα πέρασε λίγο έξω.
Στο 80’ από μπαλιά του Μουσταφά, ο Μακρίδης βγήκε μόνος, ο Αναστασάκης βγήκε πολύ έξω από την περιοχή για να προλάβει, ο επιθετικός του Αργοναύτη όμως πέρασε τη μπάλα από πάνω του και πέτυχε το 0-2.
ΑΡΙΣΤΕΙΩΝΑΣ (Β.Οψιμούλης): Αναστασάκης- Κωστόπουλος, Σκαρτάδος, Ι.Οψιμούλης, Παπακαλοδούκας- Τριανταφύλλου, Τσάλαφος, Γαλάνης- Κόλλιας (62’ Λιακόπουλος), Α.Οψιμούλης (79’ Μπέκας), Παπασταύρου (79’ Παπακαλοδούκας).
ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ (Χ.Πούλος): Μπραϊμλάρι- Διαμαντής, Μπούκουρης, Χ.,Κάπλατζης, Φλεβάρης (36’ Βασιλειάδης)- Τσουρδίνης, Μουσταφά, Π.Κάπλατζης- Λέντζιον (86’ Μακαρατζής), Δριμούρας, Μακρίδης.