Διαχείριση άγχους και σχολικής μελέτης

0
393

Ο Διομήδης Άργους ανακοίνωσε την διενέργεια σειράς ενημερωτικών εκδηλώσεων, σε συνεργασία με το ψυχιατρικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Αργους, που απευθύνονται στα παιδιά των ακαδημιών αλλά και τους γονείς τους

Στην ανακοίνωση, αναφέρονται τα εξής:

Η οργάνωση της μελέτης για το σχολείο είναι καθοριστικής σημασίας για την επίδοση του παιδιού αλλά και για τη σχέση που θα αναπτύξει με το διάβασμα γενικότερα ,με πολύ συχνό φαινόμενο την εμφάνιση άγχους τόσο στα παιδιά όσο και στους γονείς τους.

Το κυνήγι των καλών βαθμών στο σχολείο, οι αμέτρητες καθημερινές υποχρεώσεις, και πολλές άλλες αιτίες, όχι μόνο προκαλούν νεύρα και προστριβές αλλά και εμποδίζουν μικρούς και μεγάλους να χαρούν τη ζωή.

Στην εκδήλωση του άγχους και τη διαχείριση της σχολικής μελέτης σκοπεύουν να δώσουν τις πολύτιμες συμβουλές τους στα παιδιά των Ακαδημιών, αλλά και στους γονείς τους, εξειδικευμένοι επιστήμονες μέσα από μια σειρά ενημερωτικών ομιλιών ,που διοργανώνει ο Διομήδης Άργους σε συνεργασία με το ψυχιατρικό τμήμα του Νοσοκομείου Άργους”, αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Γυμνασίου Άργους(Μπουσουλοπούλειο Θέατρο) από 17-24 Μαρτίου.

Την Παρασκευή 17/3, 6μμ, το θέμα είναι: Διαχείριση άγχους και σχολικής μελέτης για παιδιά δημοτικού.

Το Σάββατο 18/3, 11πμ, το θέμα είναι: Επικοινωνία μέσα στην οικογένεια (αποκλειστικά για γονείς).

Την Παρασκευή 24/3, 6μμ.: Διαχείριση άγχους και σχολικής μελέτης για παιδιά και εφήβους.