ΒΙΝΤΕΟ: Τι είπαν ΓΚΑΤΣΗΣ και ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ για τον αγώνα ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΤΟΛΟΥ 3-0

0
850

Υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες έγινε σήμερα και το παιχνίδι ανάμεσα στον Ερμή Κιβερίου και τον Εθνικό Τολού, με τον γηπεδούχο να προηγείται με 3-0 από το 45’.


Η πρωτοπόρος ομάδα της βαθμολογίας προηγήθηκε στο ξεκίνημα, όντας και ποιοτικά ένα επίπεδο πιο πάνω από τις περισσότερες ομάδες, δεν δυσκολεύθηκε ιδιαίτερα.

Από το 1’ κιόλας λεπτό άνοιξε το σκορ, όταν ο Γκάτσης μέσα στην περιοχή, με πλάτη στο τέρμα γύρισε και σούταρε,  η μπάλα αποκρούσθηκε, ο Κυριακόπουλος πήρε το ριμπάουντ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 12’ σε σουτ του Καζά έξω από την περιοχή, η μπάλα σταμάτησε στη συμβολή των δοκαριών των φιλοξενουμένων.

Στο 30’ με σουτ έξω από την περιοχή ο Φίλης πέτυχε το 2-0.

Στο 45’ από συνδυασμό Μπιτζή, Καραγκούνη, ο δεύτερος από την περιοχή γύρισε στον Γκάτση, ο οποίος σκόραρε με την σειρά του.

 


Άλλες δύο καλές ευκαιρίες είχε ο Γκάτσης στο δεύτερο ημίχρονο, σε σουτ που απέκρουσε ο Πνευματικός και ένα ακόμη που αποκρούσθηκε στη γραμμή.

Όσο για τον Εθνικό που είχε την ατυχία να χάσει δυο παίκτες απο τραυματισμούς, στο πρώτο ημίχρονο από αριστερά ο Παπανδριανός βγήκε δυο φορές αλλά δεν γύρισε τη μπάλα στον Παπαϊωάννου. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παπανδριανός είχε κλασική ευκαιρία όταν βγήκε τετατέτ αλλά ο Κοζιώτης κράτησε το μηδεν.  Από κει και μετά, ο Παπαϊωάννου είχε ένα σουτ έξω και ενα πλασέ του Δουγέκου σταμάτησε ο Κοζιώτης.

ΕΡΜΗΣ (Γ.Διαμαντής): Κοζιώτης- Ζίου, Λαζάρου, Φίλης (46’ Μίλης), Σάκουλης- Καζάς (66’ Βαρβουλέτος), Αδάμης- Καραγκούνης (59’ Παντελή)- Γκάτσης, Μπιτζής, Κυριακόπουλος.

ΕΘΝΙΚΟΣ (Π.Παπαγεωργόπουλος): Πνευματικός- Μήτσουλας, Ξυλινάς, Μπαλλής (15’ λόγω τρ. Παπαϊωάννου), Ντόι (46’ λόγ τρ. Μ.Βορινιώτης)- Μπούνος, Δουγέκος, Παπαγεωργόπουλος- Λεβειδιώτης, Παπανδριανός, Δριμούρας (78’ Μουτζούρης).