ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ: Ανακοινώθηκε η νεα διοίκηση

0
380

To νεο διοικητικό συμβούλιο του ΑΟ Χαλκίς συγκροτήθηκε σε σώμα.

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

1.  Μετά την ομαλή μετάβαση της διοίκησης στο νέο σχήμα, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε το επιτυχημένο έργο της αμέσως προηγούμενης διοίκησης, διασφαλίζοντας με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις τη συνέχιση της αγωνιστικής προσπάθειας μέχρι το τέλος της τρέχουσας περιόδου.
2.  Ξεκινάμε άμεσα τον προγραμματισμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.
3.  Ευχαριστούμε τον απερχόμενο πρόεδρο κ. Γιάννη Ελευθεριάδη που μέχρι πρόσφατα στήριξε κι αυτός οικονομικά την ομάδα και που συνεχίζει να στηρίζει τις προσπάθειες μας έμπρακτα μέσω των επιχειρήσεών του.

Η νέα σύνθεση είναι η εξής:

Πρόεδρος: Γεώργιος Τσαγκάρης
Αντιπρόεδρος: Κωνσταντίνος Αναγνωστάκης
Γεν. Γραμματέας.: Βασίλειος Πίσχινας
Ταμίας: Αλέξανδρος Σιγανός
Ειδικός Γραμμ.: Νικόλαος Κακαβάς
Έφορος ποδ. Τμήματος: Βασίλειος Ναστογιάννης
Μέλος (με αρμοδιότητες Νομικού Συμβούλου): Αλέξιος Καραμάνος».

*Από το ΔΣ απουσιάζει το όνομα του Στέφανου Σωτηρίου έστω και σαν απλό μέλος.

Αυλωνίτης

Στην καθιερωμένη του συνέντευξη τύπου, ο προπονητής της ομάδας Αντώνης Αυλωνίτης το απόγευμα της Πέμπτης, αναφερόμενος και στο παιχνίδι με την Ερμιονίδα, είπε:

“Είναι μία ομάδα που βρίσκεται πιο ψηλά από εμάς και με παραστάσεις και εμπειρίες από τη Football League. Έχει πολύ αξιόλογους παίκτες, μεταξύ των οποίων και τον πρώτο σκόρερ του 3ου ομίλου, τον Αποστολίδη με 10 γκολ. Όποιος νομίζει ότι το ματς με μία τέτοια ομάδα είναι εύκολο, είναι γελασμένος. Την Κυριακή για να κερδίσουμε θα πρέπει να φτύσουμε αίμα. Το καλό για εμάς είναι ότι έχουμε φτιάξει μέταλλο και αρνούμαστε να χάσουμε. Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Μακάρι να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται”.

Να σημειωθεί πως από το παιχνίδι θα λείψει ο τιμωρημένος Φάμπιο Μπαλού.

Γ.Τσαγκάρης

Προς το τέλος της συνέντευξης τύπου, εμφανίσθηκε και ο πρόεδρος της Χαλκίδας Γιώργος Τσαγκάρης, ο οποίος είπε: “Μπορεί όλα αυτά τα χρόνια να μην ήμουν άνθρωπος του ποδοσφαίρου, αλλά κυκλοφορώ με το κεφάλι ψηλά. Έτσι έχω μάθει. Είμαι μόλις έξι μέρες πρόεδρος, ακόμα η νέα διοίκηση δεν έχει συγκροτηθεί σε σώμα. Κάποιοι βιάζονται να βγάλουν συμπεράσματα. Οι παίκτες θα πληρωθούν κανονικά. Γνωρίζετε τους κανόνες των τραπεζών. Οι παίκτες θα πληρωθούν άμεσα και τον Γενάρη και τον Φλεβάρη, όπως πληρώθηκαν από εμένα, με δικά μου χρήματα, οφειλές του Οκτώβρη και του Νοέμβρη.

Με τον Τσαγκάρη πρόεδρο κανένας παίκτης δεν θα μείνει απλήρωτος. Αν με αφήσουν θα κάνω έργο, θα το βάλω αυτό το τρένο στις ράγες..! Προς το παρόν τρέχουμε να πληρώσουμε τις προηγούμενες οφειλές που είναι αρκετές”.