Α1 Αργολίδας: ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΚΟΙΛΑΔΑΣ- ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ 2-3

0
373

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Ασκληπιός με 3-2 μέσα στην Κοιλάδα, στην προσπάθεια που κάνει να εξασφαλίσει το συντομότερο την παραμονή του.

Η Κορωνίδα προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο, ο Ασκληπιός ισοφάρισε στην αρχή του δευτέρου, στη συνέχεια προηγήθηκε. Στο 85’ και στο 88’ είχαμε, άλλα δυο γκολ και το σκορ έκλεισε στο 2-3.

Αρκετά καλό παιχνίδι, ανοικτό ισορροπημένο στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο η Κορωνίδα είχε την κατοχή μπάλας, αλλά δεν είχε σημαντικές ευκαιρίες.

Στο 35’ με ένα καλό σουτ του Μέγα εξω από τη περιοχή, έγινε το 1-0.

Ο Ασκληπιός είχε δυο σουτ του Παπασαράντου μεσα από τη περιοχή, το ένα άουτ, το άλλο σταμάτησε ο Λάσκαρης κι άλλη μια με τον Καζά.

Στο 50’ από λάθος αμυντικού, ο Βερβενιώτης με πλασέ έκανε το 1-1.

Στο 65’ ο Τριμπόνιας κέρδισε πέναλτι, το κτύπησε ο Λαλιώτης και έκανε το 1-2. Για την φάση υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες ότι το φάουλ ήταν εκτός περιοχής.

Στο 84’ αυτή τη φορά δόθηκε πέναλτι υπέρ της Κορωνίδα, το οποίο κέρδισε ο Γιαννακόπουλος. Το κτύπησε ο Λούκας και ισοφάρισε. Διαμαρτυρίες υπήρξαν και γι αυτό το πέναλτι.

Και στο 88’ από φάουλ του Καζά, εξ επαφής ο Τριμπόνιας πέτυχε το 2-3.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Κορωνίδα προσπάθησε κυρίως με στημένα, ενώ είχε μια αρκετά καλή ευκαιρία με τον Χριστόπουλο.

ΚΟΡΩΝΙΔΑ (Γ.Χορμής): Λάσκαρης, Μπούκουρης (75’ Κωτσαράς), Κουτσάφτης, Σαλλάκου, Γιαννακόπουλος- Μέγας, Λούκας, Καζοκάρου- Κ.Μπάζος, Χριστόπουλος, Στ.Μπάζος.

ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ (Ι.Ευθυμίου): Καλυβόπουλος- Λαλιώτης (80’ Πίτσας), Δ.Γεώργας, Κωνσταντίνου, Γ.Βερβενιώτης- Καραμπέτσος, Τριμπόνιας, Παπασαράντος- Καζάς (91’ Μπάμπης), Πάλι (75’ Γ.Γεώργας), Β.Βερβενιώτης.