Α1 Αργολίδας: ΕΘΝΙΚΟΣ ΤΟΛΟΥ – ΑΡΙΣΤΕΙΩΝΑΣ ΛΥΓΟΥΡΙΟΥ 0-0

0
680

Υπό το φως των προβολέων το παιχνίδι ανάμεσα στον Εθνικό Τολού και τον Αριστείωνα, όπου δεν πέτυχε γκολ καμία από τις δυο ομάδες.

Ουσιαστικά πρόκειται για ένα θετικό αποτέλεσμα για τον Εθνικό, με την έννοια ότι απομακρύνεται αργά αλλά σταθερά από την  επικίνδυνη ζώνη.

Γενικά έγινε ένα μοιρασμένο παιχνίδι, με ευκαιρίες και για τους δυο.

Για τον Αριστείωνα στο πρώτο ημίχρονο είχε ένα καλό σουτ άουτ ο Τριανταφύλλου, ενώ για τον Εθνικό, από προσπάθεια του Παπαδριανού από πλεονεκτική θέση ο Δουγέκος πλάσαρε έξω.

Στο δεύτερο ημίχρονο γύρισμα του Παπαγεωργόπουλου στον Δριμούρα, πρόλαβε μόλις αντίπαλος αμυντικός. Ένα σουτ του Παπανδριανού πέρασε δίπλα από το δοκάρι και ένα γύρισμα του Παπαϊωάννου, έδιωξε στη γραμμή αμυντικός.

Για τον Αριστείωνα ένα καλό σουτ του Παπασταύρου κόντραρε στον Μπαλή και πέρασε ελάχιστα έξω.

Πάντως οι του Αριστείωνα διαμαρτύρονται έντονα για την ανοχή του διαιτητή στο σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων, ενώ κιτρίνιζε τους δικούς τους παίκτες με χαρακτηριστική ευκολία.

ΕΘΝΙΚΟΣ (Π.Παπαγεωργόπουλος): Πνευματικός- Ξυλινάς, Μπαλλής, Γ.Βορινιώτης, Ντόι- Μπούνος, Δουγέκος- Παπαγεωργόπουλος- Λεβειδιώτης (90’ Μήτσουλας), Παπανδριανός, Δριμούρας (80’ Παπαϊωάννου).

ΑΡΙΣΤΕΙΩΝΑΣ (Β.Οψιμούλης): Αναστασάκης- Κωστόπουλος, Σκαρτάδος, Ι.Οψιμούλης, Π.Παπακαλοδούκας- Γαλάνης, Τριανταφύλλου, Τσάλαφος- Κόλλιας (8’ Θ.Τσάλαφος), Α.Οψιμούλης (70’ Παπασταύρου), Θ.Παπακαλοδούκας (82’ Μαγγίνας).