Α1 Αργολίδας: ΘΥΕΛΛΑ ΛΙΜΝΩΝ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΤΟΛΟΥ 1-3

0
827

Μάλλον η Θύελλα αποχαιρέτησε την κατηγορία, αφου έχασε από τον Εθνικό Τολού με καθαρό σκορ 3-1, σε ένα παιχνίδι όπου οι φιλοξενούμενοι είχαν κι άλλες κλασικές ευκαιρίες για περισσότερα γκολ.

Στο 23’ ο Παπανδριανός πλάσαρε τον Καζά, αυτός απέκρουσε, νέο πλασέ του Παπανδριανού, πάλι ο Καζάς, στη συνέχεια σουτ του Λεβειδιώτη, νέα απόκρουση του Καζά, το τελικό σουτ του Παπαϊωάννου απέκρουσε στη γραμμή αμυντικός.

Στο 26’ ο Παπανδριανός βγήκε μόνος στη περιοχή, πλάσαρε κι έκανε το 0-1.

Στο 44’ πλασέ του Λεβειδιώτη από δεξιά, η μπάλα πέρασε από τον Καζά, αλλά ο Κατεμής απέκρουσε.

Στο 50’ ο Μπούνος έβγαλε δεξιά στον Ξυλινά, αυτός προχρώρησε και έδωσε στον Παπανδριανό, που από το σημείο του πέναλτι, με πλασέ πέτυχε το 0-2.

Στο 80’ ο Μπαστούνης έβγαλε δεξιά στον Β.Κατεμή που μπήκε στη περιοχή και κέρδισε πέναλτι από τον Βορινιώτη. Το κτύπησε ο Π.Κατεμής κι έγινε το 1-2.

Στο 82’ για μαρκάρισμα στον Παπανδριανό αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Π.Κατεμής.

Στο 88’ από δεξιά ο Νικολάου έκανε τη σέντρα, οι αμυντικοί έδιωξαν προς στιγμή, ο Παπανδριανός κέρδισε το ριμπάουντ κι έγραψε το 1-3. 

ΘΥΕΛΛΑ: Καζάς, Καμπόσος, Ντρέτσα, Μελέτης, Π.Κατεμής, Πιτσάκης (55’ Β.Κατεμής), Κιμπούρης, Α.Βλάχος, Κ.Βλάχος, Μπαστούνης, Καμπόσος.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Πνευματικός, Ξυλινάς, Μπαλής (67’ Νικολάου), Βορινιωτης, Δριμούρας (83’ Μήτσουλας)- Μπούνος, Δουγέκος , Ντοι- Λεβειδιώτης, Παπανδριανός, Παπαϊωάννου (89’ Μ.Βορινιώτης).