Α1 Αργολίδας: ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ- ΕΝΩΣΗ ΛΕΡΝΑΣ 1-0 … και η κούπα ήρθε πιο κοντά !!!

0
1270

Μεγάλη η νίκη του Ερμή Κιβερίου, που πλέον αποσπάσθηκε δέκα βαθμούς από τον αντίπαλό του και ουσιαστικά πανηγύρισε τον τίτλο του πρωταθλητή από τώρα.


Το μοναδικό γκολ του αγώνα, πολύ νωρίς, στο 4’ που αποδείχθηκε καθοριστικό.

Γενικά ήταν ένα παιχνίδι που θα το θυμόμαστε για το γκολ και το ότι ο Ερμής πέτυχε το στόχο του.

Από κει και μετά δεν είδαμε σπουδαία πράγματα. Αναμενόμενο να δούμε μονομαχίες και περισσότερο παιχνίδι κέντρου. Ο Ερμής για σχεδόν όλο το ημίχρονο έλεγχε το ρυθμό του αγώνα και δεν άφησε χώρους μπροστά από τον Κοζιώτη. Κι αυτό παρά το ότι υποχρεώθηκε να χάσει έναν ακόμη βασικό ποδοσφαιριστή του με τραυματισμό από το μισάωρο.

Από τις ελάχιστες φάσεις που είχαμε: Στο 4’ ο Καραγκούνης από δεξιά κτύπησε φάουλ, στο πρώτο δοκάρι κινήθηκε ο Σελλής και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Το φάουλ κέρδισε ο Καραγκούνης από τον Μπόμπο.

Η Ένωση Λέρνας προσπάθησε να αντιδράσει και είχε μια κεφαλιά με τον Αϊβαλιώτη και δυο σουτ με τους Παππά και Αγγελόπουλο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ένωση Λέρνας, μη έχοντας κι άλλη επιλογή, προσπάθησε να πιέσει πιο ψηλά κι επιδίωξε να βρει τρόπους να φτάσει στην αντίπαλη περιοχή. Κλασική ευκαιρία όμως πάλι δεν βρήκε.  Μια κούρσα του Αγγελόπουλου από αριστερά δεν είχε ευτυχή κατάληξη γι αυτόν, σουτ του Παππά απεκρουσε στη κλειστή του γωνία ο Κοζιώτης, ένα σουτ του Χατζησοφρωνίου βρήκε αντίπαλο κι άλλαξε πορεία.

ΕΡΜΗΣ: Κοζιώτης- Φλεβάρης, Σελλής, Λαζάρου, Σάκουλης- Ζίου, Καζάς (28’ λόγω τρ. Αδάμης)- Καραγκούνης- Γκάτσης, Μπιτζής (75’ Βαρβουλέτος), Κυριακόπουλος.

ΕΝΩΣΗ ΛΕΡΝΑΣ: Κατσαούνης- Διαμαντής, Παππάς, Μπόμπος, Λιαγκριδώνης- Αντωνιάδης, Χατζησοφρωνίου, Κρεμύδας- Καμπιώτης (82’ Κατσίρης), Αγγελόπουλος, Αϊβαλιώτης.