Το ΒΙΝΤΕΟ με φάσεις και ΓΚΟΛ από τον αγώνα ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΤΟΛΟΥ 1-1

0
1356

Μοιράστηκαν εντυπώσεις, πέτυχαν από ένα γκολ, πήραν από ένα βαθμό και είχαν κι από μια αποβολή, Πανασιναϊκός και Εθνικός Τολού στο σημερινό παιχνίδι.

Δεν υπήρχαν πολλές φάσεις και οι δυο ομάδες έπαιζαν προσεκτικά, αφού δεν ήθελαν να χάσουν, τίποτα το αξιοσημείωτο στο πρώτο ημίχρονο.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου, στο 50′ ο Μαρκάκης σταμάτησε έξω από την περιοχή τον Λεβειδιώτη κι αποβλήθηκε. Ο Παπαγεωργόπουλος κτύπησε το φάουλ η μπάλα πέρασε μέσα από το τείχος κι έγινε το 0-1.


Στο 80′ αποβλήθηκε και ο Παπαγεωργόπουλος για τον Εθνικό και έτσι οι δυο ομάδες έμειναν με 10 παίκτες.

Το 1-1 διαμορφώθηκε στο 85′ από φάουλ του Τοπάλι και κεφαλιά του Σαρακινιώτη από το δεύτερο δοκάρι.

Από το 70′ έως την λήξη έγιναν όσες ευκαιρίες υπήρξαν σε ολόκληρο τον υπόλοιπο αγώνα αγώνα:

Στο 70′ σε σουτ του Λεβειδιώτη μέσα από τη περιοχή, έσωσε στη γραμμή ο Παπαδημητρίου και στο 75′ νέο σουτ του Λεβειδιώτη σταμάτησε ο Τσακάλης.

Ο Εθνικός Τολού διαμαρτύρεται για μια επίθεση που διεκόπη σαν οφσάιντ και ενώ το σκορ ήταν 0-1.
Π Πανασιναϊκός επίσης διαμαρτύρεται για μια σειρά από αποφάσεις του διαιτητή κ. Κόλλια.

Δοκάρι είχε για τον Πανασιναϊκό ο Τοπάλι με πλασέ κι ενώ βρήκε τη μπάλα κι ο Πνευματικός στο 72′ και στο 81′ πάλι ο Πνευματικός απέκρουσε σχεδόν εξ επαφής σουτ του Τοπάλι.

ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ (Χ.Σταυρόπουλος): Τσακάλης- Μαρκάκης, Γιάνσεν, Τεμέλκοφ, Τσαβδαράς (46′ Κωστόπουλος)- Σαρακινιώτης, Γιαννόπουλος, Παπαδημητρίου- Βλαντούσης (64′ Καββεζός), Φουρνάρος, Τοπάλι.

ΕΘΝΙΚΟΣ (Π.Παπαγεωργόπουλος): Πνευματικός- Ξυλινάς, Μπαλλής, Βορινιώτης, Ντόι- Μπούνος (90′ Μητσουλας), Δουγέκος, Παπαγεωργόπουλος- Λεβειδιώτης, Παπανδριανός, Παπαϊωάννου (46′ Δριμούρας).