Α2 Αργολίδας: ΑΡΗΣ ΡΟΪΝΟΥ – ΠΡΟΣΥΜΝΗ 1-0

0
569

Πέτυχε την νίκη που ήθελε ο Άρης Ροϊνού και πέρασε στην 4η θέση της βαθμολογίας, σε ένα ιδιαίτερα αμφίρροπο παιχνίδι με αντίπαλο την Προσύμνη.


Στο 15′ άνοιξε το σκορ, όταν ο Αρης ,  από κόρνερ και διώξιμο του Πετσέλη, ο Δρούγκας έφερε και πάλι τη μπάλα στη περιοχή, κι από κει ο Στραβοσνίχης με χαμηλό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Η Προσύμνη απάντησε στο 43′ με τον Δανομάρα που βρέθηκε τετατέτ, αλλά ο Καραμάνος απέκρουσε με το πόδι, και στο 45′ από μπαλιά του Ξυνού, ο Ταραντίλης έπιασε κεφαλιά μόλις άουτ.

Στο 58′ πάλι ο Καραμάνος με τα πόδια απέκρουσε πλασέ του Π.Α.Σκούρα. Το ίδιο και σε δύο άλλες περιπτώσεις, στο 75′ και στο 80′ όταν σταμάτησε τους Δανομάρα και Καρύκη.

Τελικά ο Άρης κράτησε το σκορ και πήρε τους 3 βαθμούς.

ΑΡΗΣ (Τ.Λιακόπουλος): Καραμάνος, Σμυρνιωτάκης, Τζάνος, Πεβερέτος, Κούτουλας, Λιακόπουλος (40′ Καλιαμούτος), Διαλιάτσης, Δρούγκας, Καραβιάς (55′ Μπάρδης), Στραβοσνίχης (90′ Τρίγκας), Μπούνος. 

ΠΡΟΣΥΜΝΗ (Β.Ξυνός): Μιχαλόπουλος, Κολιγλιάτης, Δανομάρας, Γύφτος, Πετσέλης, Ξυνός, Π.Δ.Σκούρας, Ρούμπος (74′ Καρύκης), Χρόνης (50′ Π.Α.Σκούρας), Ταραντίλης (74′ Κ.Σταμάτης), Δήμας.