ΕΚΤΑΚΤΟ: Παπασπύρου τέλος, συνεχίζει ο Νίκος στον Πανναυπλιακό

0
1040

Αναμενόμενη η απομάκρυνση του προπονητή του Πανναυπλιακού κ. Χρήστου Παπασπύρου από την ομάδα μετά την αποτυχία του τελευταίου να πάρει βαθμούς.

Η απομάκρυνση όπως το sport.argonafplia.gr είχε πριν δύο ημέρες δημοσιεύσει, φαινόταν αναπόφευκτη μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής από την Ασίνη και την δεινή πλέον θέση του συλλόγου.

Ο κ. Παπασπύρου έδωσε την παραίτηση του και δεν παραβρέθηκε και στην σημερινή προπόνηση της ομάδας. Μαζί με τον κ. Παπασπύρου απεχώρησε από την διοίκηση και ο αντιπρόεδρος κ. Γιώργος Κοκορομύτης που ήταν και ο εισηγηρής της πρόσληψης Παπασπύρου.

Στο άσχημο κλίμα μεταξύ Διοικητικού Συμβουλίου και κ. Παπασπύρου οδήγησε σε μεγάλο βαθμό η αποτυχία του δεύτερου να φέρει έτοιμους παίκτες την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, όπως αυτός είχε υποσχεθεί. Του χρεώνεται δηλαδή η αποτυχία δημιουργίας μιας πολύ καλύτερης ομάδας μετά τον Ιανουάριο και συνεπώς η δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται η ιστορική ομάδα.

Μετά από αυτές τις εξελίξεις, προπονητής της ομάδας θα είναι ο Νίκος Μπόμπος, που τον τελευταίο καιρό βρίσκεται κοντά στον σύλλογο και προσφέρει τις υπηρεσίες του ως βοηθός προπονητή, ενώ ταυτόχρονα γνωρίζει τους παίκτες και δεν θα χρειαστεί μεταβατική περίοδος για αυτή την σεζόν που έτσι και αλλοιώς δεν υπάρχει.