ΦΩΤΟάλμπουμ από τον αγώνα ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ 2-1

0
1517

Ήταν ένα οριακό παιχνίδι για τον Πανναυπλιακό το σημερινό κόντρα στον Πανασιναϊκό. Τελικός νικητής ο γηπεδούχος με 2-1 και πλέον η διαφορά ανέβηκε στους 11 βαθμούς και φαντάζει απίθανο να τους καλύψει η ομάδα του Ναυπλίου.

Έγινε ένα αρκετά καλό παιχνίδι, ευκαιρίες είχαν και οι δυο ομάδες να πετύχουν κι άλλα γκολ.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν πιο αμφίρροπο, με την Ασίνη ελαφρά καλύτερη, στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, ενώ ο Πανναυπλιακός ξαναμπήκε στο παιχνίδι στα τελευταία λεπτά μετά τη μείωση του σκορ.

Ο Πανναυπλιακός είχε τις πρώτες ευκαιρίες. Στο 9’ από κόρνερ του Πανασιναϊκού κι απόκρουση, ο Μιχαλόπουλος έφυγε στην αντεπίθεση κι έβγαλε το Μπέλεση μόνο με τον Σαρακινιώτη, αλλά κόπηκε την τελευταία στιγμή.

Στο 26’ ο Μπεντούλι σέντραρε από αριστερά, ο Τσαγκαρέλης σηκώθηκε μόνος στο πρώτο δοκάρι,αλλά έστειλε τη μπάλα έξω.

Στο 28’ ο Τοπάλι πήρε τη μπάλα έξω από τη περιοχή, του άφησαν χώρο και κινήθηκε παράλληλα και με φοβερό σουτ στο «γ» έκανε το 1-0.

Στο 30’ ίδια φάση, αυτή τη φορά το σουτ σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι.

Στο 37 προσπάθεια του Πανναυπλιακού από δεξιά και γύρισμα στο  Τσαγκαρέλη, το σουτ του οποίου πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 40’ γρήγορη επίθεση και συνδυασμός Τοπάλι, Γιαννόπουλου, ο Φουρνάρος σέντραρε από δεξιά, απόκρουση σε κόρνερ.

Στο 48’ από μεγάλη μπαλιά έφυγε ο Φουρνάρος στη πλάτη της άμυνας, ο Κουγιάς τον τράβηξε από τη φανέλα πριν μπει στη περιοχή και τον έριξε, ο διαιτητής δεν έδειξε την παράβαση.

Στο 50’ φαουλ από αριστερά του Σαρακινιώτη, στο πρώτο δοκάρι ο Παπαδημητρίου πρόλαβε τον Μαχαίρα αλλά έστειλε τη μπάλα έξω.

Στο 55’ φαουλ από δεξιά πέρασε στο δεύτερο δοκάρι στον Σχίζα που σούταρε βιαστικά έξω.

Στο 60’ αντεπίθεση με τον Καραβιά από δεξιά , γύρισε στο πρώτο δοκάρι ο Φουρνάρος με προβολή βρήκε τη μπάλα αλλά κόντραρε και σε αμυντικό κι αποακρύνθηκε.

Στο 62’ αντεπίθεση για το Πανασιναϊκό, το σουτ ο Φουρνάρος ο Μαχαίρας απέκρουσε χαμηλά.

Στο 64’ μπαλιά-τρύπα του Βλαντούση για τον Φουρνάρο, με προβολή αυτός βρήκε λίγο τη μπάλα που κατέληξε στον Μαχαίρα.

Στο 66’ από κόρνερ του Τοπάλι ο Σαρακινιώτης έβγαλε τετατέτ τον Μαρκάκη που υπό πίεση δεν βρήκε καλά τη μπάλα.

Στο 68’ απευθείας κόρνερ από αριστερά ο Τοπάλι, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 70’ ο Παπαδημητρίου βρέθηκε στη περιοχή απέναντι στον Μαχαίρα και λίγο δεξιά, πάσαρε στον Φουρνάρο κι αυτός πέτυχε το 2-0. Για τη φάση αυτή υπήρξαν διαμαρτυρίες για οφσάιντ.

Στο 77’ σέντρα από δεξιά, η μπάλα πέρασε στο δεύτερο δοκάρι, μόνος Μπεντούλη σούταρε, με το πόδι έσωσε ο Τσακάλης.

Στην επόμενη φάση του, στο 84’ ο Πανναυπλιακός μείωσε. Ο Αποστόλου βρέθηκε μόνος στη πλάτη της άμυνας και νίκησε το Τσακάλη.

Στο 92’ μεγάλη μπαλιά του Σαρακινιώτη έβγαλε τετατέτ τον Μαρκάκη, αυτός έκανε ένα κακό σουτ κι έστειλε τη  μπάλα άουτ.

ΠΑΝΑΣΙΝΑΙΚΟΣ (Χ.Σταυρόπουλος): Τσακάλης- Μαρκάκης, Σαρακινιώτης, Τεμέλκοφ, Κωστόπουλος- Παπαδημητρίου, Γιαννόπουλος (74’ Παπασαραντόπουλος), Καραβιάς- Βλαντούσης, Φουρνάρος (84΄Γιάνσεν), Τοπάλι.

ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ (Χ.Παπασπύρου): Μαχαίρας- Ρέζντα, Μπέλεσης, Κουγιάς, Σχίζας- Μπρέγιανος (40’ Αποστόλου), Κυριακίδης, Σαραντόπουλος (75’ Φαναρίσιος)- Μιχαλόπουλος, Τσαγκαρέλης (75’ Γαλάνης), Μπεντούλι.