Α1 Αργολίδας: ΕΘΝΙΚΟΣ Τολού – ΚΟΡΩΝΙΔΑ Κοιλάδας 2-1

0
933

Σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε σήμερα ο Εθνικός Τολού, επί της Κορωνίδας Κοιλάδας με 2-1.

Αρκετά καλό το παιχνίδι, με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει, τον Εθνικό πιο αποτελεσματικό να προηγείται 2-0 στο ημίχρονο.

Η Κορωνίδα αδιάφορη βαθμολογικά, είχε την κατοχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αλλά είχε και πολλά κενά στην άμυνα.

Στο 9’ διαγώνιο σουτ του Δουγέκου η μπάλα λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι.

Στο 13’ σέντρα του Λεβειδιώτη από δεξιά, λάθος του Κοροντίνη, η μπάλα έφτασε αριστερά στον Παπαγεωργόπουλο ο οποίος με φοβερό σούτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Λάσκαρη.

Στο 35’ σέντρα από αριστερά, ο Παπανδριανός βγήκε τετατέτ αλλά άργησε και τελικά κόπηκε.

Στο 39’ σέντρα του από αριστερά του Παπαϊωάννου, στο πρώτο δοκάρι ο Παπαγεωργόπουλος κοντρόλαρε, γύρισε και με δυνατό σουτ έκανε το 2-0.

Στο 43’ κλέψιμο στο κέντρο από τον Δουγέκο και μπροστινή μπαλιά για τον Παπαγεωργόπουλο, που βγήκε τετατέτ αλλά πλάγια, ο Λάσκαρης απέκρουσε στη γωνία του σε κόρνερ.

Στο 45’ φάουλ του Λούκας από θέση μέσα δεξιά, την κεφαλιά ο Καζοκάρου, αλλά η μπάλα πήγε πάνω στον Πνευματικό.

Στο 48’ μακρινό σουτ του Μέγα η μπάλα προσγειώθηκε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 55’ ο Δουγέκος βγήκε μόνος από αριστερά δίπλα στο δοκάρι, σούταρε, ο Λάσκαρης απέκρουσε, στην εξέλιξη της φάσης η μπάλα πήγε δεξιά στον Παπαγεωργόπουλο, νέο σουτ αυτός, νέα απόκρουση από τον Λάσκαρη.

Στο 74’ σέντρα του Γιαννακόπουλου από αριστερά, με πλασέ από την περιοχή, ο Καζοκάρου μείωσε σε 2-1.

ΕΘΝΙΚΟΣ (Π.Παπαγεωργόπουλος): Πνευματικός- Ξυλινάς, Μπαλής, Βορινιώτης, Ντόι (87’ Βορινιώτης Μ.)- Μπούνος, Δουγέκος, Παπαγεωργόπουλος- Λεβειδιώτης (90’ Νικολάου), Παπανδριανός, Παπαϊωάννου (92’ Μήτσουλας).

ΚΟΡΩΝΙΔΑ (Γ.Χορμής): Λάσκαρης- Κοροντίνης (77’ Μπούκουρης), Σαλλάκου, Κουτσαύτης, Γιαννακόπουλος- Μέγας, Καζοκάρου, Λούκας- Στ.Μπάζος, Χριστόπουλος, Κ.Μπάζος.