Α1 Αργολίδας: ΑΡΙΣΤΕΙΩΝΑΣ Λυγουριού – ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου 2-1

0
751

Επιστροφή στις νίκες για τον Αριστείωνα Λυγουριού, που επικράτησε με 2-1 του ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου, προηγούμενος μάλιστα με 2-0 στο 50’.

Αρκετά καλό παιχνίδι στο Λυγουριό, όπου ο γηπεδούχος προηγήθηκε στο 22’ και έπαιξε πιο συντηρητικά από κει και μετά. Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να κυκλοφορήσει τη μπάλα κι είχε ευκαιρίες να σκοράρει κι άλλη φορά.

Στο 15’ από καλό συνδυασμό Τσάλαφου, Κωστόπουλου ο Αρ.Οψιμούλης σούταρε, ο Κομπόσης απέκρουσε σε κόρνερ.

Στο 22’ από συνδυασμό Κόλλια, Κωστόπουλου, ο Παπασταύρου σέντραρε και ο Τριανταφύλλου με σουτ μέσα από τη περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Ο ΠΑΟΚ είχε στο 17’ δοκάρι με τον Λιαγκρή, από κόρνερ. Επίσης ένα καλό σουτ με το Μπλάτσο κι άλλη μια ευκαιρία με τον Καλογεράκη.

Μετά το 1-0 δοκάρι είχε κι ο Μανέτας σε μια προσπάθειά του ναπεράσει τη μπάλα πάνω από τον Αναστασάκη.

Στο 50’ έγινε το 2-0. Από κόρνερ του Παπακαλοδούκα και διώξιμο της άμυνας, η μπάλα έφτασε στον Α.Οψιμούλη κι αυτός με συρτό σουτ νίκησε τον Κομπόση.

Η απάντηση στο 65’, όταν από λάθος διώξιμο του Σκαρτάδου, κέρδισε ο Μανέτας, έδωσε στον Ταραντίλη κι αυτός σκόραρε.

Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να ισοφαρίσει είχε μια καλή ευκαιρία με τον Μανέτα από δεξιά και σε μια ακόμη περίπτωση ο Ταραντίλης από αριστερά άργησε να γυρίσει τη μπάλα και κόπηκε. 

ΑΡΙΣΤΕΙΩΝΑΣ (Β.Οψιμούλης): Αναστασάκης- Ι.Κόλλιας (80’ Δ.Κόλλιας), Σαρρής (60’ Γαλάνης), Ι.Οψιμούλης, Παπακαλοδούκας- Σκαρτάδος, Τσάλαφος, Τριανταφύλλου- Κωστόπουλος, Α.Οψιμούλης (70’ Παπακαλοδούκας), Παπασταύρου.

ΠΑΟΚ  (Αθ.Τσιρόπουλος): Κομπόσης- Καρανάσιος, Λιαγκρής, Σκαντζός, Κομνηνός (λόγω τρ. Μπούρης)- Μπλάτσος, Μανέτας (Παιδάκης), Καλογεράκης (Μπέλμπα)- Ταραντίλης, Μουζακιώτης, Μπαβελής.