Αστέρας Αμαλιάδας: Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία – “Φτιάχνουν κλίμα” ενόψει Άργους !!!

0
553

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία εξέδωσε ο Αστέρας Αμαλιάδας το βράδυ της Κυριακής, και μετά το ματς με την Ερμιονίδα και το 0-0.

Ο λόγος είναι απλός σε τέτοιες περιπτώσεις: Ακολουθεί την Κυριακή ο κρίσιμος αγώνας στο Άργος με τον Παναργειακό, ο οποίος είχε περάσει με 0-1 από την Αμαλιάδα στον 1ο γύρο. Ο Αστέρας έχει 16 βαθμούς και ο Παναργειακός 13. Αν κερδίσει ο Παναργειακός ισοβαθμούν και η ομάδα του Άργους θα έχει και το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία.

Οπότε, επελέγη από την διοίκηση της ομάδας της Ηλείας, να …προπαρασκευάσει κάποια πράγματα, ενόψει Κυριακής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Όσο προχωράει το Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, γινόμαστε όλο και πιο συχνά μάρτυρες πολλών… «περίεργων».

Τα αποτελέσματα των αγώνων αιφνιδιάζουν όλο και περισσότερο και σε αυτό, έχει το ρόλο της και η διαιτησία. Σε πέντε παιχνίδια συνεχόμενα δοκιμάζεται από «αλλοπρόσαλλες» σφυρίχτρες ο Αστέρας Αμαλιάδας και βλέπει τον κόπο του να μην αποδίδει καρπούς. Τι να πρωτοθυμηθούμε; Τον αγώνα στην Πύλο, όπου αποφάσεις ιδιόμορφες, άλλαξαν το αποτέλεσμα, το πέναλτι-ορισμό που «έφαγε» ο διαιτητής στο Κύπελλο με την Αχαϊκή, την εχθρική διαιτησία στη Θήβα, το πέναλτι-μαϊμού που δόθηκε στη Χαλκίδα, τον κ. Κακριδή από την Κόρινθο, με όλα τα περίεργα σφυρίγματα, τώρα με την Ερμιονίδα;

Φειδωλός στις κάρτες, έδειξε «παίζετε» σε φάση που η μπάλα πέρασε τη γραμμή του τέρματος της Ερμιονίδας και ολοκλήρωσε το έργο του στο τέλος, «τρώγοντας» πέναλτι-ορισμό με κόκκινη κάρτα! Ο ίδιος ο προπονητής της ομάδας της Αργολίδας κ. Στάικος, προς τιμήν του το παραδέχτηκε. Μόνο ο κ. Κακριδής δεν είδε τίποτα! Όπως αντιλαμβάνονται όλοι, ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Δεν πρόκειται να ανεχτούμε αυτή την κατάσταση περαιτέρω και δεν θα μείνουμε αδρανείς σε αυτή τη συνεχιζόμενη «σφαγή». Διαμαρτυρόμαστε αλλά και δηλώνουμε ότι θα πάρουμε και μείς τα μέτρα μας. Η «αδικία δεν μπορεί να συνεχιστεί.

Η ομάδα μας συνεχίζει ενωμένη και αγαπημένη μέχρι το τέλος και δεν μπαίνει σε παιχνίδια συναλλαγών. Σαν γροθιά, θα συντρίψει καταστάσεις αλλοίωσης του Πρωταθλήματος. Με την αγωνιστικότητά μας και το ήθος μας, στο τέλος θα βγούμε νικητές.

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Αστέρα Αμαλιάδας».